Nyhetskanalen GB News startet med mange tekniske problemer i både lyd- og bildekvalitet. De ventreorienterte avisene var ikke nådige i sine kommentarer. The Independent sa at lanseringen var en katastrofe fra begynnelse til slutt, og The Guardian ga den nye kanalen én stjerne og skrev at de ga den maks ett års levetid.

Neste hinder for GB News var at mange store selskaper oppdaget at deres reklamer ble vist på kanalen som en del av Sky Media. Sky Media plasserer reklamene over sine 130 kanaler avhengig av seernes profil. Det var altså deres egne kjernekunder som woke-selskapene ville ha seg frabedt å nå. GB News hadde ikke «de rette verdiene» for dem, mente de. GB News slo tilbake på woke-selskapene og gjorde narr av dobbeltmoralen deres.

Så var det programlederen Guto Harri som putselig fikk det for seg at det var en god ide å woke-knele i en direktesending. Seerne reagerte spontant og slo av. Det var ikke dette de hadde forventet å se på GB News. Guto Harri lusket tilbake til BBC, hvor hans nyfunne woke-verdier kunne ivaretas på beste globalistiske vis.

Situasjonen ble kritisk i GB News. Noe måtte gjøres raskt. Og inn kom Nigel Farage som fast programleder. The Independent var raskt ute og etter første sending skrev de at Farages nye program var fullt av feil og drepende kjedelig.

Nigel Farage sa i et intervju at det var naturlig at TV-kanalen hadde oppstartproblemer og at mange av disse nå var løst. Han la til: ‘behovet for GB News har aldri vært større.’

Seerne er enige med Nigel Farage. De kom tilbake i hopetall.

Storbritannia har flere nyhetskanaler som sender kontinuerlig hele døgnet. Seertallene for GB News er derfor blitt sammenliknet med BBC News og Sky News for sendingene kl. 19.00. Her viser det seg at GB News slår både statskanalen og Sky News med sine 107 700 seere mot henholdsvis 35 200 hos Sky News og 93 300 hos BBC.

gbnews.uk    Daily Mail

 

Kjøp Peder Jensens bok her!

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂