Høyesterettsdommer Samuel Alito sier han er rimelig sikker på hvem som lekket notatet som var grunnlag for opphevelsen av Roe vs. Wade som sendte abort tilbake til delstatsforsamlingene. Det var et bevisst forsøk på å stanse vedtaket, om nødvendig med vold, sier Alito.

I juni 2022 reiste  Nicholas Roske (25) fra California til Washington ene alene for å drepe dommer Brett Kavanaugh og hans familie. Han tok seg frem til huset. I ryggsekken hadde han hammer, pistol og strips. Men hans søster fikk overtalt ham til å melde seg før han ble morder.

Liberale medier skriver ikke om trakasseringen av dommere, noe som er forbudt ved lov, og at det nesten kostet en høyesterettsdommer livet.

Alito har gitt et intervju til Wall Street Journal. Han sier han er ganske sikker på hvem som lekket notatet til Politico.  97 av staben i høyesterett ble intervjuet og måtte levere en edsvoren forklaring.

Hensikten med lekkasjen var helt klart å stanse vedtaket. Aktivister som mener de står over den demokratiske prosessen har kommet innenfor systemet og kan gjøre store skade. I dette tilfellet nesten drap.

The Wall Street Journal reported:

Justice Alito says the marshal “did a good job with the resources that were available to her” and agrees that the evidence was insufficient for a public accusation. “I personally have a pretty good idea who is responsible, but that’s different from the level of proof that is needed to name somebody,” he says. He’s certain about the motive: “It was a part of an effort to prevent the Dobbs draft . . . from becoming the decision of the court. And that’s how it was used for those six weeks by people on the outside—as part of the campaign to try to intimidate the court.”

That campaign included unlawful assemblies outside justices’ homes, and that wasn’t the worst of it. “Those of us who were thought to be in the majority, thought to have approved my draft opinion, were really targets of assassination,” Justice Alito says. “It was rational for people to believe that they might be able to stop the decision in Dobbs by killing one of us.” On June 8, an armed man was arrested outside the home of Justice Brett Kavanaugh; the suspect was later charged with attempted assassination and has pleaded not guilty.

https://www.thegatewaypundit.com/2023/04/made-us-targets-of-assassination-justice-alito-says-he-knows-who-leaked-dobbs-draft/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.