Arsenal startet kampen mot Southampton på verst mulig måte.

For allerede etter 30 sekunder ordnet Carlos Alcaraz 1–0 til Southampton mot ligalederen. Han fikk servert ballen etter en fæl feilpasning fra keeper Aaron Ramsdale, og argentineren banket ballen sikkert i nettet, skriver NRK.

Og bare 14 minutter senere smalt det igjen. Martin Ødegaard var dessverre delaktig i det målet, da han rotet bort ballen på midtbanen.

Southampton utnyttet feilen av Ødegaard og angrep hurtig. En smart gjennombruddspasning fant den tidligere Arsenal-helten Theo Walcott, som økte til 2–0.

Like etter reduserte Gabriel Martinelli og spørsmålet var nå om Arsenal allikevel kunne vinne.

Men midtveis i annen omgang satte Duje Caleta-Car ballen i mål, og det sto 3–1 til Southampton.

Ødegaard tente imidlertid på nytt håpet om poeng med en perlescoring, der han curlet ballen presist i lengste hjørne noen minutter før slutt. Det kokte på Emirates Stadium, og like etter utlignet Bukayo Saka til 3-3.

Med uavgjort er Arsenal nå fem poeng foran serietoer Manchester City, men med to kamper flere spilt.
Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag her.