Den norske konvertitten Yousef Bartho Al-Nahi, er ikke nådig i sin kritikk av Støres måte og lede Arbeiderpartiet på.

Bartho Al-Nahi har en bakgrunn som ekstremistisk islamist.

Han følte seg ensom og utstøtt da han gikk på videregående, og oppsøkte en ekstremistisk islamistisk gruppe.

– Jeg bodde på et ganske lite sted, hvor jeg ble frosset ut. Det førte til at jeg oppsøkte et ekstremt miljø – som tok meg varmt imot, sa han til NRK.

Nå går den norske muslimen, som i mange år har arbeidet mot radikalisering, ut mot Støre og ledelsen i Arbeiderpartiet.

«Sluggerne i Arbeiderpartiet går nå ut en etter en og krever ledelsens avgang. Som jo er både fornuftig og lurt, når partiet kaver rundt i gjørma uten verken energi eller håp til å kåle seg opp», skriver Al-Nahi på sin Facebookside.

Han mener problemet til Arbeiderpartiet ikke er politikken de fører, men at «de som styrer skuta er så håpløst anonyme og kjedelige».

«Støre er kanskje den mest ukarismatiske politikeren på Stortinget. Støre burde aldri blitt valgt, og han burde blitt kastet for lenge siden. Han vant forrige valg med et nødskrik, når venstresiden hadde alle sjanser til å knuse høyresiden og vingeklippe dem helt», skriver Al-Nahi.

Støre ser ikke det motgående toget

Han mener videre det er ufattelig at ikke LO og fagforeningene «drar ledelsen i Arbeiderpartiet ut etter øra og satser på noen yngre karismatiske stemmer inn i ledelsen og en gang for alle rydder opp i personkonfliktene».

Den norske muslimen mener at Ap tradisjonelt har vært det partiet som man kunne stole på, og som har ledet Norge trygt i havn under kriser.

«Arbeiderpartiet er et styringsparti som tradisjonelt burde få enorm oppslutning når verden står i brann. Det bør være et anker og en trygg havn for folk, et sted der man vet hva man får, og der man vet at selv om det kanskje ikke blir noen revolusjonerende endringer, så har partiet loset oss trygt igjennom krise etter krise før, og man har et litt sånn naivt kjærlighetsforhold til at det vil skje igjen», skriver han.

Al-Nahi spår en fortsatt nedadgående kurve for Arbeiderpartiet dersom ikke ledelsen byttes ut.

«Jeg tror ikke det er usannsynlig at vi vil se Arbeiderpartiet godt under 15% på målingene og at de vil ha enkeltmålinger under 10%. Da vil de bli tvunget til å gjøre radikale grep og ikke bare drive med kosmetisk sminke. Det finnes ikke nok mascara og pudder i verden til å sminke det som skjer nå pent», avslutter han.

Arbeiderpartiets nedtur fortsetter på en måling som er utført for Nationen og Klassekampen, hvor partiet får en oppslutning på 16,5 prosent, som er en nedgang på 4,5 prosentpoeng sammenlignet med forrige måling.

Det betyr at Høyre og Frp kun er ett mandat fra å få rent flertall på Stortinget, skriver Klassekampen.

Kjøp Paul Grøtvedts bok her!

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

 

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» her!  Du kan også kjøpe den som e-bok e-bok.

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.