Justisministeren på Jomfruøyene, Denise George, hadde levert inn stevning av storbanken JP Morgan for å ha holdt sin hånd over Jeffrey Epstein og latt ham holde på med sex-trafikken. Men søndag grep guvernøren inn og sparket henne uten begrunnelse. Justisministeren hadde gått for langt.

In the lawsuit, U.S. Virgin Islands Attorney General Denise George stated “Over more than a decade, JPMorgan (JPM) clearly knew it was not complying with federal regulations in regard to Epstein-related accounts as evidenced by its too-little too-late efforts after Epstein was arrested on federal sex trafficking charges.”

Mange har lurt på hvordan Epstein kunne holde på år etter år, uten å havne i myndighetenes søkelys. Han synes å ha hatt «mæktige venna».

US Virgin Islands Attorney General Fired After Suing JP Morgan Over Jeffrey Epstein Sex Trafficking Scandal

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.