Nytt

Den pedofile milliardæren Jeffrey Epstein har tatt livet av seg i fengselet i Manhattan. Epstein ble arrestert 6. juli for sex trafficking av mindreårige jenter. For to uker siden ble han satt under oppsyn etter at han gjorde et forsøk på å gå selvmord. Han hevdet å være uskyldig.

Epstein ble funnet død i cellen sin lørdag morgen.

 

Manhattan’s Metropolitan Correctional Center

Epstein hadde mange venner og bekjente høyt på strå, blant dem Bill Clinton og Prince Andrew. Han ble arrestert tiltalt for å ha arrangert seksuelle møter med mindreårige jenter i sine hjem i New York og i Florida i årene mellom 2002 og 2005.

Fredag la retten ut nye dokumenter om flere navn i saken, blant annet de to tidligere demokratiske senatorene George Mitchell og Bill Richardson. Richardson var energiminister i Bill Clintons regjering. 33 år gamle Virginia Roberts Giuffre sa at hun hadde blitt tvunget til å ha sex med Richardson og flere andre kjente menn:

Giuffre alleged in her own deposition that she was allegedly forced to have sex with Richardson, 71, Britain’s Prince Andrew, Hedge Fund manager Glenn Dubin, American scientist Marvin Minsky, “another prince,” “a large hotel chain owner,” Stephen Kauffman, and model scout Jean Luc Brunell.

Giuffre claimed she was trafficked for sex in New York, Palm Beach, New Mexico, the U.S. Virgin Islands and on Epstein’s private jet, known as the «Lolita Express.»

CBS skriver:

But the new documents name more names, including former U.S. Sen. George Mitchell and former New Mexico Gov. Bill Richardson — both of whom deny any involvement.

Richardson issued a statment on Friday calling the allegations «completely false … Gov. Richardson has never met Ms. Giuffre.»

Mitchell also said in a statement that he «has never met, spoken with or had any contact with Ms. Giuffre.»

Daily Mail     Fox News

 

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!