Flere Demokrater mener Clintons er kompromittert og aldri burde få være til stede på et konvent mer. Men Clintons har klart å holde seg inne med ledelsen og holdt tritt med den progressive bølgen. At et parti som skal være #metoo har en kandidat som er anklaget for seksuelle trakasserier og lar en eks-president delta som er anklaget for voldtekt, er dårlig reklame. Fox News kunne ikke vise bildene i natt. For å se dem må man gå til Daily Mail.

Samme dag som Bill Clinton skal tale til Demokratenes konvent, publiserer Daily Mail bilder av Clinton som får massasje av en av Jeffrey Epsteins jenter. Det er ikke noe uanstendig ved bildet av Chauntae Davis (22) som masserer Clintons nakke på en mellomlanding i Portugal, men det bekrefter at forbindelsen mellom Clinton og Epstein var tettere enn Clinton innrømmer.

Da Epstein ble arrestert i 2019 og hans trafikk med unge jenter ble avslørt i sin fulle bredde, havnet Clinton i søkelyset. Hadde han ikke reist med Epsteins fly «Lolita Express»? Clintons team svarte at det hadde skjedd fire ganger over to år. Ett av dem var den humanitære turen til en rekke land i Afrika i 2002 hvor bildet er fra.

‘In 2002 and 2003, President Clinton took a total of four trips on Jeffrey Epstein’s airplane: one to Europe, one to Asia, and two to Africa, which included stops in connection with the Clinton Foundation.

‘Staff, supporters of the Foundation, and his Secret Service detail traveled on every leg or every trip.’

Men såkalte flight manifests viser at Clinton fløy 26 ganger med Epstein. Diskrepansen er så stor at det vekker mistanke om at Clinton har noe å skjule.

Han og Hillary besøkte Epsteins ranch i Texas. Var han også på Love Island? Clinton benekter det hårdnakket. Men at nye bilder kommer frem, er alarmerende for Clinton.

Det er kjent at FBI fant tusenvis av bilder og film i Epsteins hus i New York.

Selv om det ikke var noe uanstendig ved bildet av Chauntae Davies og Clinton, og hun sier han oppførte seg som en gentleman, så er det et faktum at hun ble rekruttert av Ghislaine Maxwell i Los Angeles og fløyet rett til Florida med privatfly for å møte Epstein. Massasje var en innfallsport til å bli hans sezslave.

Daily Mail trykker et bilde av Clinton som holder hånden rundt skulderen til Davies. Det kan minne om bildet av prins Andrew som holder armen rundt Virginia Giuffre Roberts.

Prins Andrew fikk spørsmål av BBC om han ikke forsto hva som foregikk i Epesteins sfære. Han svarte avkreftende. Samme spørsmål reises når man ser bildet av Clinton. Hva visste han? Var det mulig å fly med Epstein 26 ganger uten å forstå sammenhengen?

 

EXCLUSIVE: ‘Would you mind giving it a crack?’ Bill Clinton leans back and smiles while receiving neck massage from Epstein victim, 22, in never-before-seen photos during trip on pedophile’s plane to Africa in 2002