Zorro Ranch i New Mexico er et imponerende anlegg. Et stort spørsmål er hvor alle pengene kom fra og det kommer gravejournalister til å finne ut. Ranchen er på hele 40.000 mål. Et stykke unna hovedhuset hadde Epstein bygget en western-kopi av hus med skole osv. Foto: Dronebase/Scanpix

Folkene som jobbet for Jeffrey Epstein har begynt å snakke og de forteller at Bill og Hillary kom regelmessig til ranchen i New Mexico.

Det er stikk i strid med Clintons egen fremstilling.

EXCLUSIVE: Bill Clinton was Jeffrey Epstein’s closest ‘celebrity mate’ and a frequent guest at his New Mexico ranch with wife Hillary, staying at the pedophile’s cowboy-themed village, say estate workers

Bill og Hillary kom hvert eneste år etter at de gikk av, forteller bestyreren til Daily Mail.

Bill and Hillary Clinton stayed at Jeffrey Epstein’s notorious ‘baby-making ranch’ almost every year after they left the White House, according to the disgraced financier’s estate manager.

Zorro Ranch er på 40.000 mål og hovedbygningen er gigantisk. Ett av de store spørsmål er hvor Epstein fikk pengene fra.

Bill og Epstein var nære bekjentskaper. Også datteren Chelsea var med.

The former president was Epstein’s closest ‘celebrity mate’ and the Clintons, along with daughter Chelsea, visited Zorro Ranch ‘a whole bunch of times’, a former contractor who ran the IT system at the property told DailyMailTV in an exclusive interview.

Med så mange eiendommer og en hel stab til å stelle dem og betjene Epstein og gjestene, vil det være mange som har historier å fortelle og mediene står klar til å betale. Epstein er ved å bli en kioskvelter.

I Norge er kronprinsesse Mette-Marit i søkelyset og nyheten om at også hun hadde en relasjon til Epstein, gikk verden rundt.

Clintons hadde et tett forhold til norske politikere som utenriksminister Børge Brende og Kjell Magne Bondevik. Clinton kan derfor ha koblet norske kjendiser til Epsteins bekjentskapskrets, som på overflaten besto av mange kjente navn.

Clintons bodde ikke i hovedhuset, men i ett av husene et stykke unna, som var bygget som en western-kopi. De lå like ved Epsteins rullebane som var stor nok til å kunne ta imot Lolita Express.

Epstein må ha hatt noen skrudde ideer.

The New York Times claimed the convicted pedophile confided in scientists that he planned to impregnate up to 20 women at a time at the ranch to improve the human race with his genes.

I hovedhuset er det bygget en partydusj med plass til opptil åtte personer.

I kjelleren skal det være en klubb hvor ingen av personalet hadde adgang. Her var det heller ingen overvåkingskameraer.

Western-husene minnet om HBO-serien Westworld, der rike mennesker drar på safari hvor de kan skyte roboter som ser ut som mennesker.

‘It was like Westworld, it’s like they built a functioning movie set, they put a lot of thought and detail into it, the flooring and facilities in there.

‘I was saying how cool the replica houses were, they’re pretty neat like the 1800s. He said: »Yeah, they’re built for guests, we get a lot of visitors. It’s really cool the Clintons come out and hang out [with Epstein].»

Bill Clinton har et problem, for han har sagt han kun fløy med Lolita Express fire ganger i 2002 og 2003, mens flight manifestene viser han var om bord 26 gange.r

Over the summer, the former president’s office said Bill had not known anything of Epstein’s crimes and had taken four trips with him in 2002 and 2003 – although flight logs showed that he had taken a total of at least 26 individual flights in the course of those years.

Hvis diskrepansen er så stor reiser det tvil om alt Bill forteller om forholdet. Han sier han ikke var på Little St. James, øya Epstein eide. Men Virginia Roberts har forklart under ed at det ble holdt et party for Bill der rett etter at han gikk av.

Man kan ikke være sikker på at alt vitnene forteller, stemmer.

Sikkerhetseksperten Jared Kellogg ble hyret for å installere overvåking på hele eiendommen. Han forteller at det var steder han ikke fikk gå. At han så skjermede steder hvor det var partyer. Slike hint appellerer til fantasien.

Men problemet er alle eiendommene Epstein eide og trafikken av unge jenter og koblersken Ghislaine Maxwell. Det gjør at interessen vil vedbli og at alle som har vært i nærheten av Epstein, vil bli «tainted».