Chelsea Clinton og Bill Clinton under debatten melloom Hillary Clinton og Trump ved Washington University i St. Louis, Missouri, 9. oktober 2016. Steve Bannon hadde plassert tre av kvinnene Bill hadde foregrepet seg mot slik at de satt rett i synsfeltet. Bill ser tydelig ille berørt ut. Bill har fått mange riper i lakken etter at han innrømte aldri å ha bedt om unnskyldning til Monica Lewinsky. Nå kan det komme mye mer: “Bill Clinton … associated with a man like Jeffrey Epstein, who everyone in New York, certainly within his inner circles, knew was a pedophile,” said Conchita Sarnoff, of the Washington, D.C. based non-profit Alliance to Rescue Victims of Trafficking, and author of a book on the Epstein case called “TrafficKing.” “Why would a former president associate with a man like that?”. Foto: Jim Bourg/Reuters/Scanpix

 

Hedgefond-milliardæren Jeffrey Epstein ble lørdag arrestert og tiltalt for sex-overgrep mot jenter helt ned i 14-årsalderen. Bill Clintons talsmann rykket mandag ut og bedyret at Clinton ikke visste noe om hans overgrep. Det i seg selv vekker hevede øyenbryn i USA.

Hvorfor fant Bill Clinton grunn til å komme med en slik forsikring hvis han har sitt på det tørre?

Bill Clinton ‘knows nothing’ about financier Jeffrey Epstein’s ‘terrible crimes,’ former president’s spokesman says

Datter til Nancy Pelosi, Speaker of the House, sa at Epstein-saken kommer til å ramme berømtheter på begge sider av den politiske skillelinjen. Ville hun hatt grunn til å advare om noe slikt hvis det var Republikanere som lå dårlig an?

On Saturday evening, Christine Pelosi, a Democratic National Committee official and daughter of House Speaker Nancy Pelosi, warned conspicuously that it is «quite likely that some of our faves are implicated» in the «horrific» sex-trafficking case.

«This Epstein case is horrific and the young women deserve justice,» Pelosi tweeted. «It is quite likely that some of our faves are implicated but we must follow the facts and let the chips fall where they may – whether on Republicans or Democrats.»

Faves betyr «favoritter».

Lolita’er i fleng

Amerika er i dag klar over at Bill Clintons seksuelle profil er mørkere enn et forhold til en lærling i Det hvite hus. En rekke kvinner har stått frem og fortalt om seksuelle overgrep som går helt tilbake til tiden som guvernør i Arkansas.

Epstein hadde en seksuell smak som passer med Clintons profil: Promiskuøs, på kanten. Epstein er styrtrik og har et syv etasjers herskapshus rett ved Central Park, eier en egen øy i Virgin Islands, ranch i New Mexico og hus i Florida. Han har en egen Boeing 727 som er døpt Lolita Express. Lolita viser til boken av Vladimir Nabokov av samme navn om en eldre mann som blir forhekset av datteren til kvinnen han er sammen med.

Epstein rekrutterte et 40-tall jenter som utførte diverse seksuelle tjenester for ham og hans gjester. Han kom unna med en dom i Florica i 2007, men den var på bare 13 måneder og soningsvilkårene var så slappe at han kunne komme og gå nærmest som han ville.

Statsadvokatkontoret i New York mente han slapp for billig og nå ligger an til å åke inn for resten av levetiden.

Men hvor mange kan han komme til å rive med seg?

Clinton på Lolita Express 26 ganger

Bill Clinton sier han var om bord på Lolita Express bare fire ganger. Men flight manifest viser at han var med minst 26 ganger og på flere av turene var ikke Secret Service med.

«In 2002 and 2003, President Clinton took a total of four trips on Jeffrey Epstein’s airplane: one to Europe, one to Asia, and two to Africa, which included stops in connection with the work of the Clinton Foundation,» the statement said. «Staff, supporters of the foundation, and his Secret Service detail traveled on every leg of every trip. He had one meeting with Epstein in his Harlem office in 2002, and around the same time made one brief visit to Epstein’s New York apartment with a staff member and his security detail. He’s not spoken to Epstein in well over a decade, and he has never been to Little St. James Island, Epstein’s ranch in New Mexico, or his residence in Florida.”

Documents obtained by Fox News in 2016 showed that Clinton took at least 26 trips flying aboard Epstein’s private jet, known as the «Lolita Express,» and apparently ditched his Secret Service detail on some of the excursions. Separately, claims in court showed that President Trump may have flown on the jet at least once, as well.

Trump ble intervjuet av Sean Hannity i 2015 og ble spurt om Bill Clinton. Trump svarte:

«Nice guy — uh, got a lot of problems coming up, in my opinion, with the famous island, with Jeffrey Epstein,» Trump told Fox News’ Sean Hannity in 2015, referring to Clinton’s connections with Epstein. «A lot of problems.»

Trump indikerer at han vet at Bill har ubehageligheter i vente som følge av forbindelsen til Epstein.

Clinton Global Initiative

Men samrøret mellom Clinton og Epstein gjaldt ikke bare seksuelle preferanser. Under rettssaken i 2007 skrev hans advokater, blant dem Fox-kommentator Alan Dershowitz, at Epstein var med å unnfange ideen om Clinton Global Initiative:

Jeffrey Epstein’s attorneys once claimed the embattled billionaire helped “conceive” the Clinton Global Initiative.

“Mr. Epstein was part of the original group that conceived the Clinton Global Initiative, which is described as a project ‘bringing together a community of global leaders to devise and implement innovative solutions to some of the world’s most pressing challenges,” wrote Epstein’s lawyers Alan Dershowitz and Gerald Lefcourt in a 2007 letter to federal prosecutors.

The letter also discusses Epstein’s relationship with former President Bill Clinton.

“In a feature article about Mr. Epstein in New Yorker magazine, former President Clinton aptly described Mr. Epstein as a ‘committed philanthropist with a keen sense of global markets and an in-depth knowledge of 21st century science,’” the letter read. “President Clinton reached this conclusion during a monthlong trip to Africa with Mr. Epstein, which Mr. Epstein hosted.”

Dette er ord som nå kan komme tilbake og bli en belastning for både Clinton og Dershowitz, for Clinton Global Initiative kan ha vært en «scam», for å skaffe seg nettverk og penger fra en global elite.

Trump

Advokaten til en av ofrene sier at Epstein ble forvist og utestengt fra Trumps Florida-residens, Mar-a-Lago, fordi han var innpåtrengende mot en jente under den seksuelle lavalder. Det hvite hus har ingen kommentar.

Trump banned Epstein from his Mar-a-Lago estate “because Epstein sexually assaulted an underage girl at the club,” according to court documents filed by Bradley Edwards, the lawyer who has represented several Epstein accusers. That claim has not been confirmed by Trump or Mar-a-Lago.

Tim O’Brian skriver bok om Trump. Han offentliggjorde et sitat Trump kom med om Epstein i 2002:

«I’ve known Jeff for fifteen years. Terrific guy. He’s a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side.»

Artikkelen sto i New York Magazine som er anti-Trump.

Sex, penger og politikk

Epstein-storyen får stor oppmerksomhet. Etter Harvey Weinstein kan ikke rike mennesker slippe unna med å utnytte jenter, særlig ikke på en måte som er en blanding av Lolita med pedofile tendenser og en callgirlring.

Epstein må enten ha vært selvsikker eller skjødesløs. Politiet fant hundrevis av bilder av nakne jenter da de raidet huset hans i New York. Kanskje trodde Epstein han hadde immunitet. Han kom inn i privatflyet sitt fra Paris.

Epstein fikk jentene til å lete opp andre jenter som de rekrutterte til hans sirkel.

Epstein allegedly created and maintained a «vast network» and operation from 2002 «up to and including» at least 2005 that enabled him to «sexually exploit and abuse dozens of underage girls» in addition to paying victims to recruit other underage girls.

«This allowed Epstein to create an ever-expanding web of new victims,» U.S. Attorney Geoffrey Berman said at a news conference.

Rettssaken kommer til å fylle mye i mediene fremover og kan bli politisk ubehagelig.

 

 

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.