Det famøse bildet av prins Andrew og Virginia Roberts, med Ghislaine Maxwell smilende i bakgrunnen.

Jeffrey Epsteins høyre hånd Ghislaine Maxwell er arrestert av FBI. Maxwell fungerte som koblerske og skaffet Epstein unge jenter.

Hun kan nå vente seg et oppgjør med rettsvesenet. Epstein rakk aldri det. Han døde i cella på Manhatten.

Det knytter seg stor spenning til hva Ghislaine Maxwell måtte ha å fortelle om Epsteins virksomhet.

En ny bok er på beddingen som hevder at Epstein kunne operere fritt i så mange år, til tross for sin forkjærlighet for unge jenter, fordi han også var agent, hovedsakelig for Mossad.

Det hevedes i «Epstein: Dead Men Tell No Tales» – av Dylan Howard, Melissa Cronin, og James Robertson.

«When we set out to write a book about his crimes, we thought we knew the whole story. Before long, however, what we uncovered was compelling evidence that Jeffrey Epstein was a spy—largely for Israel’s Mossad—and allowed to operate in the United States seemingly without consequence,» Dylan Howard told Fox News. «This is a much bigger story than the world has ever known and is continually being ignored or glossed over in much of the new reporting about Epstein.»

Epstein har til nå vært noe av en gåte. Hvor kom alle pengene fra til en livsstil med leiligheter i Paris, hus på Manhatten, eget fly, ranch i Texas, leilighet i Florida og egen øy i Karibien?

Boken mener Epstein gjennom sin sex-trafikk fikk «dirt» på berømte personer og at han brukte denne informasjonen.

«He (Epstein) used his power to exploit the vulnerable and underaged, all the while covering his tracks within the innermost circles of the establishment. He used his access to trap the rich and famous, and traded in the dirt he had on them to the world’s most secretive intelligence agencies,» Howard continued. «The conclusion of our reporting is clear: Epstein was a spy, running a complex intelligence operation for the purpose of blackmailing powerful individuals and politicians in the United States and abroad. But for whom?»

Også Maxwell skal ha operert som agent.

Page Six report earlier this year cited an unnamed source indicating that she had intelligence ties of her own, thus is «protected because of the information she has on the world’s most powerful people» and was being kept in «safe houses.»

Forfatterne hevder at Epstein solgte kompromitterende informasjon på anbud.

Det skal ha foregått transaksjoner på hans konti også etter hans død, hevder en statsadvokat på Jomfruøyene.

Just last week, a leading law enforcement official in the U.S. Virgin Islands, where Epstein owned his own islands, demanded to know why Epstein’s estate has not yet explained «irregularities» in a «series of unexplained transactions involving some $39 million dollars before and after his death,» according to the New York Times.

 

Jeffrey Epstein’s alleged ‘spy’ ties under fresh scrutiny in new book

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.