Nytt

Project Veritas har fått tak i et opptak der ankerkvinne i ABC News, Amy Robach snakker med sin producer om Jeffrey Epstein. De hadde et intervju med en av Epsteins kvinner, Virginia Roberts, som forteller «alt». Men ABC ville ikke sende intervjuet.

Ledelsen lot som om Epstein var irrelevant, men Robach tror det var helt andre grunner som gjorde at innslaget aldri ble sendt.

De hadde opptak av Roberts sammen med Bill Clinton og prins Andrew. Buckingham Palace fikk nyss om opptaket og la press på ABC. Det samme gjorde den kjente advokaten Alan Dershowitz som hadde vært Epsteins advokat i Florida.

Robach er forbannet fordi storyen ble drept. Det hadde vært tidenes scoop. Men for mange mektige menn hadde vært i Epsteins fly, hans hus i New York og på Love Island. Hun er ikke i tvil om at Epstein ble drept på cella. Det mye omtalte selvmordsforsøket to uker tidligere var noe man arrangerte for at hans død senere skulle virke mer tilforlatelig. Men Robach tror ikke et øyeblikk på at han begikk selvmord.

Epstein levde av å utpresse disse mektige menneskene, sier Robach.

“I’ve Had This Story for Three Years… (ABC) Would Not Put It on The Air” says Good Morning America Breaking News Anchor, and 20/20 Co-Anchor Amy Robach. “It Was Unbelievable… We Had – Clinton, We Had Everything…”
• Robach: “We Had Her Whole Allegations About Prince Andrew…I Got a Little Concerned About Why I Couldn’t Get On.”
• Amy Robach Describes How She Interviewed a Woman Who Had the Courage to Come Forward “Years” Ago About Epstein: “She Had Pictures, She Had Everything. She Was in Hiding for Twelve Years. We Convinced Her to Come Out. We Convinced Her to Talk to Us.”
• Robach Details ABC’s Initial Response to Her: “Who’s Jeffrey Epstein? No One Knows Who That is. This is a Stupid Story
• Robach: “Now it’s All Coming Out … I Freaking Had All Of It…”

En annen som bør være forsiktig er Ghislaine Maxwell. Hun var Epsteins høyre hånd og skaffet ham jentene. Hun så alt, vet alt. Hun burde se seg over skulderen og skaffe seg livvakter.

Opinionen i USA tror heller ikke at Epstein døde en naturlig død. De har en forestilling om at dagens elite tror den kan gjøre hva den vil og slippe unna med det.

Det  Robach forteller, bekrefter en slik forestilling.

Epstein er bare en annen gren på samme tre som Harvey Weinsten. Folk ser hva eliten holder på med og hva de kan tillate seg. Denne forakten får politiske konsekvenser.

En annen side av saken som nok vil oppta lederne for de store medieselskapene er at de har ansatte som lekker en slik video. Det er et mistillitsvotum som gir gjenlyd.