FBI har innledet etterforskning med tanke på at Jeffrey Epstein ikke hengte seg, men ble slått i hjel på cella, opplyser fengselsmyndighetene. Det er en utbredt oppfatning i USA at Epstein ikke døde noen naturlig død.

Helsemyndighetene i New York erklærte at han begikk selvmord, men den tidligere helsedirektøren bestred dette og sa Epstein hadde skader på halsen som var uforenlig med selvmord.

Epstein var.på en avdeling hvor det skulle være tilsyn hver halve time. To vakter falt i søvn samtidig. I tillegg sviktet kameraene.

Epstein-saken dør ikke. Project Veritas offentliggjorde siste uke et opptak der ankerkvinne Amy Robach forteller at hun hadde laget et intervju med en av kvinnene Epstein utnyttet. Men da alt var klart for sending ble det stanset ovenfra.

Avsløringen var pinlig for ABC. I stedet for å sende innslaget, valgte ABC å gå på jakt etter personen bak lekkasjen. Det var om å gjøre å hevne seg. De mente selv de fant henne hos konkurrenten CBS.

En slik oppførsel har vakt oppsikt. ABC. beskyttet overgriperen for tre år siden, og når det blir kjent vil de også ta den som lekket storyen.

<a href=»https://www.documentforlag.no/produkt/mot-nasjonalt-sammenbrudd-norge-i-masseinnvandringens-tid/»>Forhåndsbestill Halvor Foslis nye bok til spesialpris her!</a>

<a href=»https://www.documentforlag.no/produkt/mot-nasjonalt-sammenbrudd-norge-i-masseinnvandringens-tid/»><img class=»aligncenter size-full wp-image-355491″ src=»https://www.document.no/wp-content/uploads/2019/11/halvor-fosli-annonse.jpg» alt=»» width=»2048″ height=»1317″ /></a>