Det omtales som det angivelige selvmordet. Jeffrey Epsteins død var for påfallende til at selvmord godtas uten videre.

Det er bare to uker siden han ble funnet på cella med skader på halsen. Deretter ble han satt under observasjon for å forhindre selvmord. Disse restriksjonene var nylig opphevet, hvorfor sies det ikke noe om.

Justisminister William Barr sier han er «apalled», forferdet over nyheten om Epsteins død. Det ligger i det at et selvmord ikke skulle kunne skje.

Attorney General William Barr said in a statement Saturday that he was «appalled» to learn of the deathand the Inspector General would open an investigation into the circumstances of his death. The FBI is also investigating.

Epsteins død utøste øyeblikkelig spekulasjoner om hvem som kan ha drept ham. Mange kunne ha interesse av at Epstein forsvant ut av soga. Men å ekspedere ham ut mens han er under føderal bevokning lyder som helseløs gjerning.

Hvis det er et drap er det å utfordre justisminister Barr og det føderale justisvesen. Det går nesten ikke an å bli frekkere. Det begynner å bli litt for mange slike wake-up calls for Barr, ting ingen skulle tro kunne skje, skjer.

Epstein’s death comes two weeks after the 66-year-old was placed on suicide watch after he was found nearly unconscious in his cell with injuries to his neck. At the time, it was not clear whether the injuries were self-inflicted or from an assault.

He had been taken off suicide watch before he killed himself, a person familiar with the matter told the AP. It wasn’t immediately clear when he was taken off suicide watch.

 

 

 

Jeffrey Epstein dead from apparent suicide in Manhattan jail cell; FBI investigating

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂