Da det raknet for Jeffrey Epstein, ble også hans franske modellagent Jean-Luc Brunel arrestert. Brunel ble pågrepet i 2020, og er nå funnet død på cella. Da har han lidd samme skjebne som Epstein, som heller ikke overlevde varetekt, til tross for at han var under overvåkning.
Det har vært frykt for at også Epsteins koblerske og venninne, Ghislaine Maxwell, vil lide samme skjebne.
I mangel av rettsforfølgelse og bevis gjør opinionen seg sine egne oppfatninger: De fleste tror ikke Epstein begikk selvmord. Tidligere stadsfysikus i New York finner skadene på Epsteins hals uforenlig med selvmord. Vaktene unnlot å sjekke ham, tv-overvåkningen fungerte ikke. Folk tror ikke på at så mange ting slår feil tilfeldig.
Siden Brunel også må formodes å sitte inne med mange hemmeligheter, var hans liv i fare.

– Politiet i Paris etterforsker dødsfallet, opplyser statsadvokaten i Paris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.