Det spekuleres i at Ghislaine Maxwell vil utlevere navnene på Jeffrey Epsteins mest prominente kunder for å slippe maksimumsstraff. Samtidig blir det tydeligere at high society var klar over Maxwells rolle, men aksepterte henne og Epstein likevel.

Det virvler med rykter om Maxwell. Lisa Bloom, advokaten til en av ofrene, sier at Maxwell sitter på et navn på vil overskygge det meste. Hun kan være villig til å inngå en deal.

Men er påtalemakten interessert i skittentøyvask? Dommeren som reiste tiltalen, Loretta Preska, krever at advokaten til Virginia Giuffre, en av ofrene som har stått frem, må ødelegge lister over Epsteins kunder, fordi de er skaffet til veie på en ulovlig måte. Det lyder som en merkelig ordre. Bevis er bevis, det er vel bevisets autentisitet som er avgjørende, ikke hvordan de ble skaffet til veie.

Preska grunnga ordren med at stjerneadvokaten Alan Dershowitz i 2019 anla sak mot Giuffre fordi hun anlaget ham for seksuell omgang i Epsteins regi, urettmessig ifølge Dershowitz. Dershowitz vil gjerne ha tak i Giuffres lister og det vil Preska forhindre.

“Preska’s ruling came after a request by attorney Alan Dershowitz to gain access to the documents. Giuffre has claimed that Dershowitz was one of the men Epstein forced her to have sex with. In response, Dershowitz sued Giuffre for defamation in 2019. Dershowitz claimed that obtaining the Epstein files would be an asset to his defense,” reports Newsweek.

Hvordan man kan bevise hinsides tvil at bevis er ødelagt i våre dager, forblir ubesvart. Hvem kan bevise at det ikke tas kopier? I en sak hvor innsatsen er så høy, er det neppe grunn til å ta et ord for et ord.

Publikums skepsis er skyhøy til alle parter. Det stilles spørsmål ved om Ghislaine kan komme til å lide samme skjebne som partneren og “bli selvmordet” som det sies på engelsk “being suicided”.

Folk flest tror ikke at Epstein begikk selvmord. Det var for mange påfallende omstendigheter: Vaktene sov eller satt på data. Fengslets mest eksklusive fange som hadde prøvd å begå selvmord, hadde ikke tilsyn. Han fikk som en cellekamerat en som hadde kverket flere. Kameraene på gangen fungerte ikke. Det lyder som en B-film.

Det er også en utbredt mistanke om at folk i ansvarlig posisjon ikke ønsker at sannheten skal komme for en dag. For mange hoder vil rulle.

At Epstein skal ha forsøkt å inngå en tilståelsesavtale mot redusert straff, lyder ikke usannsynlig.

As we highlighted on July 7, just over a month before his death, OANN’s Jack Posobiec reported that Epstein’s lawyer had offered on behalf of his client “to cooperate with the investigation, including giving up the names of individuals that paid for activities with underage girls in exchange for a maximum sentence not to exceed 5 years.”

 

Just over a week before Epstein’s “suicide,” lawyer Spencer Kuvin expressed his fear that a “hit” had been put out on Epstein’s life that would prevent him from implicating influential people who were complicit in the sex trafficking of girls and young women.

Visste Maxwell var koblerske

Mange mennesker har vært involvert med Maxwell og Epstein. En av dem er tidligere redaktør for reddit.com, Ellen K. Pao, som deltok på et selskap i regi av Venture Capital-firmaet Kleiner Perkins i California i 2011. Al Gore var en av deltakerne. Et spesielt trekk ved selskapet var at ingen ektefeller eller partnere fikk være med.

Maxwell var der og Pao tvitrer at hun visste den gang at Maxwell forsynte Epstein med jenter.

Andre tvitrere fokuserte på setningen: “Vi visste at hun skaffet jenter under den seksuelle lavalder for sex” og lurte på hva Pao gjorde i et slikt selskap. Det var denne aksepten som gjorde at Epstein kunne fortsette.

Gates & Bezos

Epstein skal ha holdt møter med både Sergej Brin i Google og Bill Gates. Dette var etter at han hadde fått sin første dom for sex med mindreårige. Dommen var ingen hindring for fortsatt sosial klatring.

During that period, Jeffrey Epstein had been keen on pursuing relationships with Big Tech leaders and dined with the likes of Amazon CEO Jeff Bezos and Google cofounder Sergey Brin in March 2011.

Epstein also met with Microsoft founder Bill Gates multiple times following Epstein’s first conviction for sex crimes in 2008.

 

Victim’s Attorney: Ghislaine Maxwell Could Reveal ‘Bigger Names’ Involved in Epstein Pedo Network as Part of Plea Deal

Virginia Giuffre Ordered to Destroy Files That Contain Names of Epstein Associates

EPSTEINFormer Reddit CEO Ellen Pao Admits “We Knew” About Ghislaine Maxwell Sex Trafficking Underage Girls

Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.