Chris Cuomo ble sparket fordi han brukte sine kontakter til å finne dritt om kvinnene som hadde anklaget broren for seksuelle tilnærmelser. I tillegg kom det nye anklager mot ham selv. TV-ankeret innrømmet i intervju med statsadvokaten ting han selv hadde bedyret ikke var sant. Da begynte sanden å renne ut av timeglasset.

The beginning of the end for Chris Cuomo at CNN began Monday when the New York Attorney General’s office released documents from its sexual harassment investigation into ousted Democratic Gov. Andrew Cuomo, revealing the anchor was far more involved in helping his brother than he publicly acknowledged.

Transcripts from his interview with investigators show the CNN star admitting he would reach out to media sources to find out about new accusers who have yet to come forward publicly.

«When asked, I would reach out to sources, other journalists, to see if they had heard of anybody else coming out,» Cuomo told investigators.

Mange undret seg over at guvernør Andrew Cuomo hadde nerver til å stå imot presset fra stadig nye anklager. En grunn var at broren i CNN brukte sine kontakter til å grave opp negativ informasjon om kvinnene. Chris Cuomo benektet i august for åpent kamera at han hadde gjort det han nå innrømmer å ha gjort.

Cuomo’s admission contradicts what he told CNN viewers in August when he claimed, «I never made calls to the press about my brother’s situation.»

Three days after The New York Times broke the story about Anna Ruch, who alleged the governor sexually harassed her at a 2019 wedding reception, the CNN anchor texted top Cuomo aide Melissa DeRosa, «I have a lead on the wedding girl.»

Dette var mandag. Onsdag anklaget en kjent advokat, Debra S. Katz, Chris Cuomo for å ha forulempet hennes klient, en «junior-kollega» i et annet TV-selskap.

The lawyer said her client «came forward because she was disgusted by Chris Cuomo’s on-air statements in response to the allegations made against his brother, Gov. Andrew Cuomo» when the CNN star addressed the scandal in March, telling viewers, «I have always cared very deeply about these issues, and profoundly so. I just wanted to tell you that.»

Hykleri og løgner har sin pris. Men det er mange motiv for å settle scores, ta et oppgjør med Cuomo-brødrene. De har vært et radarpar med stor makt og innflytelse, derav deres arroganse, og mediene har dyrket dem. Mediene beskyttet guvernøren som fikk en Emmy-pris for sine pressekonferanser og ble utropt til den mest sexy mann. Ikke rart det gikk til hodene. på disse italienske-ættede guttene som ikke sluttet å være gutter. Men berømmelse og penger gjør noe med folk. Chris og Andrew trodde de kunne slippe unna med hva som helst.

Chris fikk covid og gikk i karantene. Men så ble han filmet av en syklist som gjenkjente ham på gaten og spurte: -Er ikke du i karantene? Hva gjør du her? Chris reagerte med sinne slik han pleier. Du tåler kanskje en slik blemme, men ikke flere.

Begge brødrene klådde på jenter. Andrew synes å ha vært verst, men nå overlapper sakene mot dem.

Advokat Debra S. Katz er også advokat for Charlotte Bennett, den andre kvinnen som sto frem og anklaget guvernøren.

Cuomo-brødrene har tillatt seg å spille ut italiensk machismo paret med New York-selvsikkerhet. Men maktbalansen er endret. Kvinner har fått et mektig våpen i me-too og de bruker det til å fjerne folk de ikke tåler trynet på på og klatre selv. Både mennene og kvinnene har noe til felles: De har ingen skrupler. I noen tilfeller er det snakk om et klaps på rumpa i et bryllup for flere år siden. I seg selv ikke det verste. Men når det blir et mønster ligger slike gutter tynt an.

Dobbeltmoral har vært CNNs varemerke: Det de har anklaget høyrefløyen for har de selv gjort. Spørsmålet er om det finnes noen moralsk fiber tilbake, eller om dette blir en utrenskning av alle med svin på skogen.

Da blir det kanskje ikke så mange igjen i CNN. Hele mediebransjen er promiskuøs, og alle vet det.

 

 

New Chris Cuomo sexual misconduct allegation emerged days before CNN firing: report

 

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.