Nytt

Associated Press har snakket med to nye vitner som bekrefter at Tara Reade snakket med dem om Bidens sex-overgrep mot henne da hun arbeidet i hans Senats-stab.

At least two additional sources have claimed that former Senate staffer Tara Reade told them about aspects of her sexual harassment and assault claims against former Vice President Joe Biden, according to a new report.

Da begynner det å se mørkt ut for Biden. Han benektet fredag alle anklager på showet Morning Joe.

The Associated Press revealed Saturday that its reporting uncovered two sources, who spoke on the condition of anonymity and who added to the already-mixed bag of individuals either corroborating or casting doubt on Reade’s claims.

One friend, who said they knew Reade in 1993, said she told them about the alleged assault when it happened, according to The AP. The second friend met Reade more than a decade after the alleged incident and confirmed that Reade had a conversation with them in 2007 or 2008 about allegedly experiencing sexual harassment from Biden while working in his Senate office.

Dermed er det minst fire mennesker som uavhengig av hverandre har hørt storyen fra Reades egen munn.

Reade er bare en av åtte kvinner som sto frem i fjor og fortalte at Biden var fysisk nærgående mot dem, slik at de følte det ubehagelig. Biden erkjente at han gikk over streken og beklaget.

Nå står nominasjonen på spill.

Biden opptrådte på Morning Joe fredag, men kritikerne er ikke fornøyd.

The New York Times ber på lederplass om at Demokratene gransker sex-anklagene mot Biden. De er ikke fornøyd med svarene han har gitt så langt.

Dette er uvant kost for Demokratiske kandidater. Avisen pleier å backe Demokratenes kandidat.

Reade husker mange detaljer og det gjør historien hennes troverdig.

After reviewing interviews with Reade from 2019, The AP interviewed her again on Friday. The outlet claims that Reade says she filed a limited report with a congressional personnel office at the time that did not explicitly accuse Biden of sexual assault or harassment.

“I remember talking about him wanting me to serve drinks because he liked my legs and thought I was pretty and it made me uncomfortable,” Reade reportedly said. “I know that I was too scared to write about the sexual assault.”

Reade sier hun leverte en skriftlig klage til Kongressen, men at den ikke var spesifikk. Hun skrev at Biden gjorde ting som fikk henne til å føle seg ukomfortabel.

 

AP report: Two more sources corroborate Tara Reade’s allegations

 

 

 

Kjøp Roger Scrutons bok “Konservatismen” fra Document Forlag her!