Nye tall viser at det som en gang var verdens mest populære kabelnettverk, CNN, stuper i seeroppslutning. Nyhetskanalen som fortsatt flimrer over skjermene i mange nyhetsredaksjoner mistet nesten 90 prosent av sine seere fra januar 2021 til januar i år.

The Jeff Zucker-led cable news network averaged just 548,000 viewers during the week of Jan. 3 — a major drop from the nearly 2.7 million viewers for the same week in 2021, according to Nielsen ratings. (NY Post)

Første uke av januar 2021 hadde kanalen en stor økning i seeroppslutningen, ikke minst på grunn av dramaet som utspilte seg i den amerikanske hovedstaden, Washington DC, skriver New York Post.

The year-ago ratings were jolted by the left-leaning network’s coverage of the Jan. 6 attack on the US Capitol, which resulted in CNN having its most-watched day since Ted Turner launched the news outlet in 1980. (NY Post)

Oversikt over de mest sette programmene på amerikansk kabel-tv per 3. januar 2022. Skjermdump: Nielsen Ratings

CNN har også hatt en rekke skandaler det siste året. Ikke minst kan det virke som om avsløringene av at CNNs stjernereporter, Chris Cuomo, hadde hjulpet sin bror, den skandaliserte og sparkede New York-guvernøren Andrew Cuomo, ga seerne avsmak.

CNN has been plagued by a cascade of high-profile scandals, most notably the firing of its primetime star Chris Cuomo after the anchor was found to be secretly aiding the defense of his embattled older brother, former New York Gov. Andrew Cuomo, over sexual harassment allegations that resulted in his resignation. (NY Post)

Scandal-ridden CNN sees ratings dive by 90% after 2021 coverage

Les også:

Nok en CNN-producer avslørt som pedofil

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.