Presset ble for stort: Andrew Cuomo går av som guvernør i New York State.  Elleve kvinner sto frem og fortalte om seksuell trakassering. Da statsadvokat Letitia James la frem resultatet av granskningen og bekreftet påstandene, forsvant all støtte. Det var bare et spørsmål om tid før Cuomo måtte kaste inn håndkleet.

Men han strittet imot til det siste. Det samme gjorde broren hans, Chris, som er programleder i CNN. Chris har kompromittert kanalen gjennom å gi råd om PR-håndteringen, samtidig som han har hatt Andrew som gjest i studio.

Chris har nå tatt ferie og spørsmålet er om han kommer tilbake.

Den største skandalen guvernøren er innblandet i, er ikke kvinnene, men at han la rekonvalesente inn på sykehjemmene. De brakte med seg covid og de gamle døde på rekke og rad. 13.000 i alt.

Mange etterlatte er bitre. Deres slektninger kunne overlevd hvis de hadde fått en annen behandling.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.