Tidligere CNN-vert Chris Cuomo var en av de største kritikere av tidligere president Donald Trump. Nå vurderer han å stemme på Trump i 2024 og motsier kritikere som sier at han vil ødelegge institusjoner og true demokratiet hvis han vinner valget.

Mange av oss kjenner tidligere CNN-vert Chris Cuomo som en av de største kritikere av tidligere president Donald Trump. Han ble sparket fra nyhetskanalen i 2021 etter at det var mistanke om at han hadde hjulpet broren sin Andrew Cuomo som var guvernør i New York og siktet for anklager om seksuell trakassering.

Oppsigelsen vakte oppsikt da han var en av de såkalte «stjerneankerne» på CNN, men for mange av oss er det nesten mer oppsiktsvekkende at han nå vurderer å stemme på Trump i 2024.

The Messenger skriver at Chris Cuomo som nå jobber for NewsNation forsvarte Donald Trump og presset tilbake mot de som advarte om at den tidligere presidenten ville ødelegge institusjoner og true demokratiet hvis han vinner valget i 2024.

NewsNation hevder at de er en kilde for engasjerende og objektive nyheter. Ifølge All Sides er de center – men lener mot høyre. I går var nyhetskanalen vertskap for den fjerde republikanske presidentdebatten.

Under en opptreden på Patrick Bet-Davids PBD Podcast sa Cuomo at han er åpen for å stemme på Trump fremfor Biden. – Vi overlevde en Trump-administrasjon, sa Cuomo og tror at vi vil overleve en til. Selv om han prøver å velge sine ord sier han det er mer fiendtlighet under Biden og ingen prøvde å drepe oss da Trump var president. 

Cuomo sier at folk tror han har alltid stemt på demokratene, men han forteller at den første stemmen han ga var for en republikaner og har stemt på partiet siden.

En millionlønn kan få  enhver til å skifte parti

I kommentarfeltet sier Jacob at det er første gang denne mannen har sagt sannheten. Jeff sier at vi ikke skal tro han og at han savner å være i nyhetene og ville ha ytterligere 15 minutter i rampelyset – fifteen minutes of fame. Andre tror han gjør det for å beholde jobben sin. 

The Washington Free Beacon skriver at Cuomos kommentarer står i kontrast til hans dekning av Trumps presidentskap. I desember 2020 fortalte Cuomo sitt CNN-publikum at Trump var den verste presidenten vi noen gang har opplevd, punktum.

– Cuomo’s Wednesday comments stand in contrast with his coverage of the Trump presidency. In December 2020, Cuomo told his CNN audience that Trump was «the worst president we have ever seen, period.

Vi gir Cuomo the benefit of the doubt – la tvilen komme ham til gode, heter det vel på norsk. 

Uansett er det en vinn–vinn for republikanerne, for de trenger mennesker som Cuomo som en gang led av seriøs Trump Derangement Syndrome. Han har fortsatt en fanskare på både ytre og moderate venstre. Ikke så mye på høyresiden – enda!

Chris Cuomo Says He’d Consider Voting for Trump Over Biden.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.