Melinda og Bill Gates var stamgjester på det årlige møtet i World Economic Forum (WEF) i Davos, som her i 2015. Nå skal paret skilles. En kjent pedofil kan ha påvirket prosessen.  Foto: Fabrice COFFRINI / AFP/ NTB

Nyheten om at Bill Gates skal skilles fra sin kone Melinda slo ned som en bombe. Men nå lekker nye opplysninger frem om bakgrunnen, som involverer den kjente sexforbryteren Jeffrey Epstein.

Allerede i 2019 skal Melinda Gates ha oppsøkt skilsmisseadvokater for å avslutte sitt ekteskap med Microsoft-gründer om mangemilliardær Bill Gates, skriver Wall Street Journal.

One source of concern for Ms. Gates was her husband’s dealings with convicted sex offender Jeffrey Epstein, according to the people and a former employee of their charity, the Bill & Melinda Gates Foundation. Ms. Gates’s concerns about the relationship dated as far back as 2013, the former employee said.

Merk at Gates skal ha vært passasjer på det beryktede privatflyet til Epstein, som omtales som Lolita Express, fire år etter at Epstein hadde blitt dømt for sexforbrytelser mot unge jenter.

According to the documents reviewed by the Journal, Ms. Gates and her advisers held a number of calls in October 2019 when the New York Times reported that Mr. Gates had met with Mr. Epstein on numerous occasions. Mr. Gates once stayed late into the night at Mr. Epstein’s Manhattan townhouse, the Times reported.

Berlingske og New York Post omtaler også saken.

Det har også blitt påstått at Bill Gates hadde tillatelse til å feriere med en kjæreste fra ungdommen en gang i året.

Bill Gates og kona Melinda startet en veldedig stiftelse,  Bill & Melinda Gates Foundation, og beveger seg i den aller øverste promillen av verdens elite. Gates eier enorme landområder i USA, og er dypt involvert i Big Pharma.

Jeffrey Epstein døde i fengselet i august 2019, mens han avventet dommer for pedofili og sex med mindreårige. Selvmord formodes å være årsaken til hans død, som preges av en rekke uklare omstendigheter.

Hva er det med maktpersoner og pedofili?

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.