Sjefen for Barclays bank, Jes Staley, valgte for to uker siden å fratre etter at det ble kjent at han utvekslet 1200 eposter med Jeffrey Epstein. Noen av dem inneholder kodeord som «snehvit». Saken illustrerer Epsteins nære kontakt med de mektigste innen finans. Staley besøkte Epstein på hans Love Island så sent som i 2015.

Han ble kjent med Epstein som sjef for JP Morgan i 2000.

De ble personlige venner da han sonet sin første dom for sexovergrep mot unge jenter i 2008. Staley besøkte Epstein i fengsel i Florida. Epstein nøt fordeler som en narkoboss i Latin-Amerika, med egen fløy, spesiallaget mat og frigang hele dagen.

Det var ikke bare business de to kommuniserte om:

The emails are said to have been exchanged between 2008 and 2012. Regulators are said to have highlighted terms that had no clear meaning, including the reference to ‘snow white’ in a two-message chat.

Staley insisterer på at kontakten ble mindre, men han og kona besøkte Epstein på Love Island med egen seilbåt så sent som i 2015.

Epstein tok med seg mange hemmeligheter i graven. Jo flere store navn som avdekkes, jo klarere blir det.

Ex-Barclays boss denies using ‘snow white codewords’ in emails with billionaire sex offender Jeffrey Epstein

 

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.