Tucker har hatt to sendinger etter valget, og han blir bare mer og mer eksplisitt på at valget er blitt en svindelforestilling. Regime-mediene sliter også med tilliten til systemet når man bruker dagevis på opptellingen i en delstat som Nevada, med tre millioner velgere, mens Florida med 23 millioner klarer det på én dag.

Bevisst obstruksjon og manipulasjon har for alvor kommet på kartet med dette valget, og alle som er villig til å betrakte det med åpne øyne, ser det. Det er for mange uregelmessigheter til at man kan bevare tilliten. Det er selve måten valget avvikles på, som åpner for rigging, på flere måter. I sum gjør det valget åpent for manipulasjon, og til dels skjer det sågar for åpen scene, som i Arizona.

Hvordan vil dette påvirke oppfatningen av USA, eksempelvis i land som er vant til valgjuks? Regimer som kan alle triksene, vil kjenne dem igjen og vite at USA nå er den del av «klubben».

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.