Foto fra valgkampen i 2013: Narvik. Foto: Erna Solberg, Flickr

Jeg ser på Ernas Flickr-bilder. Hun har tatt noen fine bilder, men for det meste er det å møte mennesker hvor hun er sentrum. Ikke lett å føle hva folk virkelig tenker å føle når det er du som har oppmerksomheten rettet mot deg. Du får høre det folk tror du vil høre.

Dette valget markerer et skille mellom det egentlig Norge og lissom-Norge.

Det er to partier som representerer det egentlige Norge. Det ville være urettferdig å si at Fremskrittspartiet også gjør det, men partiet har inngått mange kompromisser. Demokratene og Partiet de Kristne har en klarere front mot dagens politikk, får forskjellene klarere frem. FrP kan også få nytte av et supplement i Stortinget.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂