Demokratene med Nancy Pelosi i spissen eskalerer og vil ha en fysisk konfrontasjon. Påbudet om at ansatte og besøkende i Representantenes hus må ha på munnbind, eller bli arrestert, er å ta maktmidlene inn i folkets hus.

Pelosi gjør dette i skyggen av høringen om 6. januar. Demokratene signaliserer at Republikanerne skal tuktes og knektes. Justisminister Merrick Garland har ingen skrupler. Han truer med å forby all kontroll med stemmene som ble avgitt 3. november. Det er igjen et forsøk på å kuppe den demokratiske prosessen.

Igjen og igjen ser vi at Demokratene forsøker å kortslutte demokratiet når det ikke går deres vei.

Demokratene gir seg selv alle rettigheter, og Republikanerne som støtter Trump skal ikke ha noen. Det begynner å gå opp for velgerne. Rundt halvparten av velgerne støtter en kontroll av valget.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂