ABC-journalisten som avslørte at justisminister Loretta Lynch hadde møtt Bill Clinton på en rullebane i Phoenix rett før FBI skulle avgjøre om hun skulle tiltales for sin oppbevaring av regjeringsdokumenter på en privat server, er funnet død. Politiet kaller det et selvmord.

The ABC journalist who broke the infamous story about the 2016 tarmac meeting between Bill Clinton and then-Attorney General Loretta Lynch was found dead in his apartment.

The body of Christopher Sign, 45, was found in his Birmingham, Alabama apartment on Saturday morning around 8 a.m. His death is being investigated as a suicide, according to police Lt. Keith Czeskleba.

Avsløringen var et alvorlig skudd for baugen for Hillarys presidentambisjoner. At den tidligere presidenten går om bord i justisministerens fly rett før en avgjørelse som kan avgjøre ektefelles politiske fremtid, var mer enn påfallende. Det minnet om korrupsjon.

Spekulasjonene går derfor om Signs død var tilfeldig. Det er ikke første gang en person i Clintons krets dør og ryktene går. Men det vil i så fall være en død after the fact. Skaden er skjedd og ytterligere skade vil bare kaste mistenksomhetens skjær over Clinton enda mer.

Sign skrev boken Secret on the Tarmac.

Christopher Sign sto frem på Fox & Friends i begynnelsen av 2020 og fortalte at familien hadde mottatt dødstrusler og kredittkort var blitt hacket.