Demokratene og mediene har fått rase på hjernen. Det spiller ingen rolle om det er relevant eller ikke. Mediene og Demokratene gjør det relevant hvis ofrene er ikke-hvite. Derfor handlet drapene på massasjepiker i Atlanta om rase, selv om politiet sa noe annet. Retorikken er nærmest apokalyptisk: Hvite menn utgjør den største trusselen i dagens USA.

Mediene dveler ved rase/hudfarge fra første stund. Derfor formelig kroet de seg da det het at drapsmannen i Boulder var hvit. Men så stemte det ikke. Ikke bare var han fra Midtøsten, han var også muslim.

Da skiftet mediene tema.

Det fikk Andy Ngo til å spørre: Spiller ikke rase noen rolle når det går ut over hvite? Han siktet til at alle ofrene var hvite, uten at mediene bemerket det.

Den jevne amerikaner er ved å bli utlært i spekulative rasefordommer. Rapporteringen har ikke noe med sosial rettferdighet å gjøre, men stimulerer rasemotsetninger. Det er som om venstresiden er drevet av et ønske om konfrontasjon. Det er lek med ild.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Kjøp Asle Tojes siste bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂