Ahmad Al Aliwi Al Issa, muslim fra Syria. Han fremstilles av woke-eliten som et symbol på «white supremacy». Foto: Boulder Police Department/ Reuters/ NTB

Twitter sier til Newsweek at det å beskrive den anklagede massemorderen Ahmad Al Aliwi Al Issa som en «hvit, kristen terrorist» ikke bryter med retningslinjene, selv om Alissa er fra Syria og har blitt identifisert som muslim.

Al Issa sies å være 21 år gammel. Se på bildet og bedøm selv. Han er tiltalt for 10 overlagte drap etter masseskytingen i Boulder, Colorado. Han ble nokså raskt identifisert som «hvit» av mediene, deriblant NTB. Flere kjente personer med mange følgere slengte seg på denne nye muligheten for å uttrykke avsky mot hvite mennesker.

Many Twitter users assumed the shooter was white before his name was released by police in Boulder, Colorado. Several pointed to the massacre as another example of racial injustice and white supremacy in the United States, coming a few days after a white man killed six Asian women in an Atlanta shooting spree.

Those tweets backfired when police named Alissa, whose family immigrated from Syria and whose now-deleted Facebook pages suggested he was a Muslim. Many conservatives accused the left-wing Twitter users of race-baiting.

Enkelte Twitter-brukere slettet sine tweets da det ble kjent at gjerningsmannen faktisk var en syrisk muslim. Men andre argumenterte for at de ikke hadde skrevet noe galt, siden de hadde bedømt drapsmannen ut fra hudfarge, ikke etnisitet.

Er ikke dette rasisme i sin reneste form? Det er uansett langt fra Martin Luther King jr., som hadde en drøm om at hans barn skulle bli bedømt ut fra sin karakter, ikke ut fra sin hudfarge.

Newsweek put the misleading posts to Twitter. The social network has been accused of left-wing bias and anti-Christian prejudice in the way it polices speech on its platform.

In January, for example, Twitter locked the account of The Catholic Review, apparently for tweeting an article that described assistant Health and Human Services Secretary Rachel Levine as «a biological man identifying as a transgender woman.»

A Twitter spokeswoman said the «white Christian terrorist» tweet and other false posts did not violate its rules.

«The Tweets referenced are not in violation of the Twitter Rules,» the spokesperson told Newsweek in an email. «We will not take action on every instance of misinformation. Currently, our misinformation rules cover COVID-19 misinformation, synthetic and manipulated media and civic integrity.»

Rachel Levine er en biologisk mann i alle kroppens celler, men å ytre en slik selvinnlysende sannhet er altså feilinformasjon og i strid med Twitters retningslinjer.

Men å beskrive en syrisk muslim som hvit og kristen er helt greit.

Dette er nok et eksempel på at sannheten er avskaffet av woke-fascistene.

Skuespiller Rosanna Arquette:

Tidligere kandidat til Kongressen for Demokratene, Qasim Rashid:

Michael Harrior skriver for nettsiden The Root, som presenterer nyheter og kulturstoff for svarte mennesker. Han reagerer på at gjerningsmannen ble tatt levende, og mener at dette er et symbol på hvordan politiet er i stand til å opptre menneskelig, så lenge gjerningspersonen er hvit.

Niesen til visepresident Kamala Harris ga også hvite mennesker skylden for drapene i Boulder, men hun har senere slettet tweeten som fikk 35.700 likes.

Treffende satire

Babylon Bee er en amerikansk nettside som driver med satire. De publiserte et manipulert bilde fra CNN som har gått viralt. Mange trodde dette var ekte. Teksten var Factually arab, but morally white. Selv om dette er fake, så er det strålende satire, siden den er så nær virkeligheten.

Manipulert bilde, Babylon Bee

Babylon Bee avslutter sitt satiriske innlegg slik:

The media is confident that even if the white supremacy narrative backfires, they will still be able to exploit an unspeakable human tragedy to roll out their standard gun-control narrative.

«Yeah, either way, we’ll get some good political mileage out of this,» said another media figure, who is factually human, but morally a pale, carp-like fish that lives in the murky depths of a polluted river. «That’s what bottom feeders, er– I mean courageous journalists like us do best!»

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Kjøp «Sammenstøt mellom sivilisasjoner?» her!

Kjøp Mimisbrunnrs samlede som E-bøker her

Kjøp Sir Roger Scrutons bok “Svindlere, svermere og sjarlataner” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.