Illustrasjonsfoto: Ole Berg-Rusten / NTB.

Den russiske hovedstaden Moskva er rammet av de største snømengdene på 50 år. Det er fullt kaos i byen. Dette stemmer skrekkelig dårlig med skråsikre «klimavarsler» om at det meste av snø og vinter for lengst skulle være borte.

«Klimaforskere», meteorologer og blå-rød-grønne politikere prøver fortvilet å holde liv i fortellingen om den store, krisepregede oppvarmningen vi visstnok er midt inne i. Den historien er nemlig det mange av dem i stor grad lever av å fortelle. Den såkalte klimasaken er deres viktigste sak.

Men samtidig, ironisk nok, opplever store deler av verden den kaldeste perioden på lang tid. Det er rett og slett noe som ikke stemmer med ekspertenes fasit.

Fria Tider rapporterer om at Moskva er i ferd med å snø ned, og refererer til det russiske nyhetsmediet  RT.

Snökaoset har de senaste dagarna skapat stora störningar i trafiken.

På flera håll i Moskva har trafiken stått stilla, och på sociala medier har människor laddat upp filmklipp som visar störningarna.

Det er med andre ord svært uvanlig vær, men i en helt annen retning enn hva diverse klimaprofeter har spådd de siste årene. Deres prognoser har stort sett én ting til felles: De er fullstendig på jordet. Det aller meste de skråsikkert hevder vil skje, viser seg å være rent sludder. Ikke bare uteblir det de spår, det er gjerne det stikk motsatte som inntreffer. Som nå i Moskva.

Bland annat ses bilar köra som i slow motion. Lastbilar som fastnar i snön vid minsta uppförsbacke får hjälp av förbipasserande som försöker bogsera bort de stora fordonen.

Inte sedan det tidigare rekordet registrerades år 1973 har den ryska huvudstaden bevittnat så mycket snö, skriver RT.

Document omtalte nylig en lang rekke andre eksempler på feilslåtte klimaprognoser fra de arrogante, skråsikre «klimaforskerne» og andre som visstnok kan og vet dette så godt. De som skal være selve «vitenskapen».

Kulda har gjort det usedvanlig stille fra klimahysterikere denne vinteren, men vær trygg: Deres kostbare og ødeleggende «klimatiltak» fortsetter uforstyrret, i troen på at dette skal gi bedre vær i år 2100 og større bankkonto i 2022. Og nå som mildere vær er spådd, vil nok tettheten av «klimaforskere» øke kraftig i media igjen, skrev Documents Kent Andersen.

Les mer av Kent Andersen: 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.