For første gang siden 1963 har deler av Themsen frosset til. Ved Cambridgeshire har isen lagt seg, og båtene har satt seg fast. I går kveld sank temperaturen til under 15 minusgrader. Også Europa og USA har vært rammet av det samme iskalde polare høytrykket som har vedvart i over en måned og skapt massive snøfall både i Spania og Russland. I Kina har Beijing hatt sitt kaldeste vær på 50 år.

Det vinterlige været med stort snøfall og vind opp mot 20 sekundmeter har rammet hele Storbritannia. Femten værstasjoner i Storbritannia registrerte sin laveste temperatur noensinne for februar natt til onsdag. Man sammenligner situasjonen med «The Big Freeze», som rammet Europa vinteren 1662–63. Dette fikk igjen klimaforskere til å varsle en ny istid på 1970-tallet – en frykt som vedvarte helt til 1980-tallet, da global oppvarming ble den nye inntektskilden for klimaforskere.

Det er fortsatt et stykke igjen til tradisjonen med «Frost Faires» på Themsen, som har blitt holdt jevnlig i hundrevis av år, men hadde sin storhetstid under Maunder Minimum i perioden 1645–1715. I skrivende stund er det null grader i Ankara, minus 19 på Grønland, minus 25 på nordpolen og friske minus 40 på sydpolen – hvor det er full sommer og isen ifølge «klimaforskere» skal smelte i stort tempo på grunn av menneskeskapt global oppvarming.

Kuldebølgen på den nordlige halvkule er nok en pinlig umulighet for klimaindustrien, og kommer på verst tenkelige tidspunkt. Folk begynner å bli lei av både massehysteriet og forskningsindustrien som lever av spådommer om fremtiden. I tretti år har har de spådd både havstigning og snøfrie vintre, og i tretti år har de tatt feil. Hvorfor denne oppvarmingen skal bli så katastrofal, fremstår også som uforklart, siden varmeperioder har vært blomstringstider for menneskelig sivilisasjon.

Kulda har gjort det usedvanlig stille fra klimahysterikere denne vinteren, men vær trygg: Deres kostbare og ødeleggende «klimatiltak» fortsetter uforstyrret, i troen på at dette skal gi bedre vær i år 2100 og større bankkonto i 2022. Og nå som mildere vær er spådd, vil nok tettheten av «klimaforskere» øke kraftig i media igjen.

Hverken kuldebølgen eller den kommende våren er imidlertid farlig, uvanlig eller truende. Det er bare helt normalt vær, som igjen er et resultat av helt normale klimavariasjoner over tid, som igjen er et naturfenomen som hverken kan forutsees, spås, varsles, påvirkes, styres eller kontrolleres. Det sier den ekte vitenskapen. Du har blitt lurt.

Se på strømregningen, så skjønner du hvorfor du har blitt lurt. Eller les min bok «Klima Antiklimaks», den gir deg 350 sider som setter hele klimahysteriet i perspektiv og sammenheng.

 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.