Denne filmsnutten burde fortelle folk at noe alvorlig er på gang i Amerika. Ikke fordi noen ekstremister leker revolusjon, men fordi de har holdt på i 100 dager og overøses med penger av Hollywood, Silicon Valley og Demokrater.

Det er derfor toppen av hykleri når Biden og Demokratene anklager Trump for vold og splittelse. Demokratene har latt volden pågå helt siden 25. mai og har aldri gjort noe forsøk på å stanse den. Demokratiske guvernører og borgermestere har tvert imot heiet på dem. Dét skriver ikke norske medier.

Nylig måtte borgermesteren i Portland, Ted Wheeler, flytte, for mobben kom hjem til boligblokka hans og tente på ting utenfor. Det er ikke første gang han blir truet av sine «venner».

En gruppe som kaller seg Refuse fascism forsøker å avholde marsjer i 23 byer over hele USA lørdag. Men disse demonstrasjonene er i ferd med å drive velgerne i armene på Trump. Fredag var det opptøyer både i Rochester og New York.

Man får en ide om hvor disse menneskene mentalt befinner seg ved å lese deres begrunnelse for demonstrasjonene lørdag:

«On September 5th, we must make a LIVING DECLARATION to the world that we are uniting, we are organizing, we are determined, we are preparing to struggle with all we’ve got, starting now and not stopping until the Trump/Pence regime is driven from power and its fascist program brought to a halt,” the group said in a statement.

«Since impeachment, Trump has more and more declared himself to be above the law and to be the law,» said Coco Das, who identified herself as spokeswoman for the group, told the outlet. «What they’re aiming for is a white-supremacist, Christian-supremacist, male-supremacist fascist America.»

Dette er et ekko av 1960-årene, men har støtte fra toppen av samfunnet. Det hadde ikke studentbevegelsen, Vietnam-protestene og Black Panther den gangen.
Anti-Trump group calls for nationwide protests in 23 cities

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.