Noen av de medsammensvorne mot Trump: Robert de Niro, Debbie Wasserman Schultz, Hillary, George Soros, Obama. Nederst: Eric Holder, Maxine Waters, Biden og John Brennan. Foto: Reuters/Scanpix

Minst 80 venstreorienterte organisasjoner i USA har sluttet seg sammen under paraplyen Protect the Results. De vil redde USA fra tyranni og vil ikke anerkjenne en Trump-seier under noen omstendighet. Gruppene driver planlegging og trening for hvordan de skal få hindret Trump i å erklære seier. Det planlegges en rullerende, permanent bevegelse i gatene som skal tvinge Trump vekk.

Av måten de snakker på, virker det som om ingen Trump-seier vil bli anerkjent, selv ikke om han skulle vinne med et skred.

– Alle stemmer må telles, er et av kravene, og siden omtrent halvparten av statene tillater poststemmer, er fristen for telling nå utvidet til tre uker etter valgdagen. Det gir mye rom for bråk, og det er liten tvil om at venstresiden planlegger å lage bråk. USA har allerede opplevd tre måneder med uro og plyndring. En ny runde vil skape stor frykt i befolkningen.

Men det er ikke sikkert ting går som venstresiden har tenkt. Skulle Trump vinne, vil han nok sette inn føderale styrker, politi, eventuelt militære, for å hanskes med situasjonen.

Demokratene har allerede overforbruk av vold. Å true med mer vold kan drive velgerne i Trumps armer.

Venstresiden sier det er for å hindre en konstitusjonell krise. Men det er en slik krise venstresiden skaper.

De beskylder Trump for ikke å ville gå av. Men det er en påstand uten underbygning fra deres side. Det er tatt rett ut av løse lufta. Men skulle venstresiden gjøre alvor av truslene, vil de skape den krisen de sier de vil forhindre.

Slik dobbeltkommunikasjon har venstresiden holdt på med helt siden Trump dukket opp.

Når flere kjente Demokrater går ut og oppfordrer til oppvigleri, understrekes den tette forbindelsen mellom Demokratene og gateaktivistene. Fordømmelse av vold – slik Pelosi gjorde denne uken – lyder hult når man samtidig oppfordrer til nettopp dét.

Og bakom synger George Soros’ penger.

The coalition is a joint project of Indivisible and Stand Up America, two left-wing groups founded in response to President Trump’s 2016 election and whose goals are “to organize and resist Trump’s dangerous agenda” and “to defeat Trump and his enablers.”

Seeking to “protect” election results by use of its millions of members, the coalition calls to “take coordinated action” and “prepare for a potential post-election crisis.”

“Be prepared,” warns a video on its homepage.

Demokratisk Allianse er Soros’ paraply, og i den spytter han 800 millioner kroner årlig.

Both founding groups of the coalition (Indivisible and Stand up America) are part of the Soros-funded Democracy Alliance (DA), the largest network of donors dedicated to building the progressive movement in the U.S.

DA’s large body of donors aggregates resources for “focused investment,” marshalling as much as $80 million per year.

Soros sprer selv retorikken om at Trump vil vise sitt tyranniske ansikt. Det gjelder derfor å spre bakvaskelsen av Trump og rettferdiggjørelsen av noe som minner sterkt om et kupp.

Having likened President Trump to a dictator, left-wing billionaire George Soros declared in a recent interview that Trump is dangerous, is “fighting” for his political life, and will do “anything to remain in power.”

Det spørs vel om ikke karakteristikken passer bedre på Demokratene: De gjør hva som helst for å bli valgt og vinne.

Det er Demokratene og venstresiden som forsøker å stjele valget, ikke Trump.

Claiming that, for years, “Trump has sought to undermine our elections again and again,” Elridge stated, “We would mobilize, take to the streets, put pressure on state and local election officials [to make clear that] the U.S. people are not going to let Donald Trump steal this election.”

Hvis de forsøker å underbygge dette med vold, kan Trump komme til å svare, hvis hans seier er overbevisende.

Det er et meget høyt spill Demokratene driver.

De strømlinjeformer et budskap Hillary var med på å utmeisle høsten 2016: Resultatet var fake og en følge av russisk manipulasjon og påstanden om at Trump ikke var noen legitim president.

Not only is Trump accused of undermining the upcoming elections, but his current legitimate status as president is denied as well as he is accused of rigging the previous election, as noted in a recent tweet from one of Indivisible’s accounts.

“Donald Trump only won the 2016 election by cheating,” the tweet reads. “That’s the only way he’ll win this one, too […]”

Trumps tilhengere vil se det som siste trekk i en lang rekke: Først forsøket på å ødelegge Trumps kandidatur; blant kortene der var Russia collusion-anklagen, som viste seg å være oppspinn fra ende til annen. Deretter fulgte Ukraina. George Floyd-protestene på toppen av covid var en gyllen anledning til å skape kaos. Demokratene synes fast bestemt på å spille kaos-kortet hvis ikke Biden vinner.

“On November 3rd. After you vote, get in the streets! Donald Trump must go and we must make it happen!” reads a post tweeted in August by the far-left ShutDownDC, an “organizing space” partnering with Protect the Results which plans to “rise up to confront the Trump administration’s attacks on democracy” and offers training sessions for coalition members to prepare to take “direct action.”

Hvis det blir vold, står Biden og Hillary uti det med begge bena.

Former First Lady Hillary Clinton urged Biden not to concede the election “under any circumstances,” while the Democratic presidential candidate said he is confident that Trump is “going to try to steal this election.”

 

Soros-Backed Coalition Preparing for Post-Election Day Chaos — ‘We’re Going to Fight Like Hell’

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.