Dallas Police respond after shots were fired at a Black Lives Matter rally in downtown Dallas on Thursday, July 7, 2016. Dallas protestors rallied in the aftermath of the killing of Alton Sterling by police officers in Baton Rouge, La. and Philando Castile, who was killed by police less than 48 hours later in Minnesota. 

En FBI-rapport vurderer at svarte identitetsekstremister representerer en trussel, skriver Foreign Policy. Liberale fnyser av begrepet og vil ikke en gang vedkjenne seg eksistensen av slik ekstremisme.

“The FBI assesses it is very likely Black Identity Extremist (BIE) perceptions of police brutality against African Americans spurred an increase in premeditated, retaliatory lethal violence against law enforcement and will very likely serve as justification for such violence,” reads the report, marked for official use only and obtained by Foreign Policy.

Det er kontraterrorenheten til FBI som vurderer at det har vokst frem en svart identitetsbevegelse hvor det finnes ekstreme elementer. Omverdenen har ikke særlig vanskelig med å gjenkjenne beskrivelsen. Black Lives Matter viser trekk som minner om Black Panther på 60-tallet. Retorikken mot politiet er den samme. Forskjellen fra 60-tallet er at mainstream-medier i dag deler negativiteten mot politiet.

At Michael Brown ble skutt av politiet i Ferguson i august 2014, var et startskudd, heter det i rapporten som ble offentliggjort 3. august.

Mesener som George Soros har understøttet Black Lives Matter og mediene har gitt dem en status.

Vanlige borgere deler ikke begeistringen for svarte identitetsekstremister. De ser at det er politiet som har en hard time.

“The FBI assesses it is very likely incidents of alleged police abuse against African Americans since then have continued to feed the resurgence in ideologically motivated, violent criminal activity within the BIE movement,” the report state

De svarte er blitt spydspissen i kampen mot politiet, og mediene må bære et stort ansvar for den manglende sympati for politiet. Det samme må demokratene og Barack Obama. Da fem politifolk ble skutt i Dallas presterte Obama å rose dem for å beskytte Black Lives Matters rett til ytringsfrihet.

I andres ører deres retorikk hatretorikk.

Obama var med å fyre opp under svartes følelse av ressentiment, en oppfattelse av at det hvite Amerika fremdeles er rasistisk. Det gir svarte ekstremister en grunn til å være voldelige.

Da Obama sa at hvis han hadde vært ung ville han vært som Trayvon Martin, med en «hoodie».  Obama sa dette  etter at George Zimmermann ble frikjent for å ha skutt Martin. Det var meget spesielt at presidenten kommenterte en så følsom sak som gikk på rase.

Svarte aktivister spiller på stereotyper om politi og de møter ingen motstand fra mediene Tvert om.

Dette er en av de faktorene som bidrar til at Trump får støtte fra grasrota. Vanlige amerikanere velger instinktivt politiets side. På samme måte som de ærer flagget.

Det liberale Amerika og de svarte og latinamerikanske aktivistene spiller i hendene på Trump.

Tjenestemenn fra Obama-administrasjonen steiler over at begrepet svarte identitetsekstremister overhodet anvendes.

The report, dated Aug. 3 — just nine days before the white supremacist rally in Charlottesville turned deadly — appears to be the first known reference to “black identity extremists” as a movement. But former government officials and legal experts said no such movement exists, and some expressed concern that the term is part of a politically motivated effort to find an equivalent threat to white supremacists.

A former senior counterterrorism and intelligence official from the Department of Homeland Security who reviewed the document at FP’s request expressed shock at the language.

“This is a new umbrella designation that has no basis,” the former official said. “There are civil rights and privacy issues all over this.”

Dette er en alvorlig side av den nye amerikanske borgerkrigen: Begrepet svarte ekstremister finnes ikke i ordboken. Det gjorde det på 60-tallet. I så måte har det liberale USA gått bakover. Nå vil man ikke en gang se et. fenomen som normale mennesker kan observere ved høylys dag.

Micah Johnson skjøt 11 politifolk i Dallas i juli 2016 i forbindelse med en Black Live Matter-protest mot politivold. At politiet ønsker å følge svarte aktivister og overvåke miljøet møter likevel ingen forståelse hos Black Lives Matter-talspersoner, som DeRay McKesson.

“Based on Johnson’s journal writings and statements to police, he appeared to have been influenced by BIE ideology,” the FBI report states. The attack took place during a Black Lives Matter protest of police shootings, though the BLM movement is not mentioned by name in the report.

FBI besøkte McKesson i forbindelse med republikanernes konvent. Han sa han tok det opp med Obama under deres siste møte. McKessen så det kun fra en negativ synsvinkel.

“There is a long tradition of the FBI targeting black activists and this is not surprising,” McKesson said.

Selv etter at 11 politifolk er skutt gir ikke McKessen politiet noen grunn til å snakke nærmere med sentrale personer som ham selv.

Some experts and former government officials said the FBI seemed to be trying to paint disparate groups and individuals as sharing a radical, defined ideology. And in the phrase “black identity extremist” they hear echoes of the FBI’s decades-long targeting of black activists as potential radicals, a legacy that only recently began to change.

“They are grouping together Black Panthers, black nationalists, and Washitaw Nation,” said the former homeland security official. “Imagine lumping together white nationals, white supremacists, militias, neo-Nazis, and calling it ‘white identity extremists.’”

Men unnskyld meg, men det er jo det liberale medier har gjort i lang tid: høyreorientert, høyreradikal, høyreekstrem og nazist har gått over i hverandre, og det har vært helt bevisst.

FBI ser for seg mer «svart vold».

In its August report, the FBI said it expects further attacks by black identity extremists, driven by both the perception and the reality of unfair treatment at the hands of police officers.

“The FBI further assesses it is very likely additional controversial police shootings of African Americans and the associated legal proceedings will continue to serve as drivers for violence against law enforcement,” the report says.

Det vi kan konstatere er at liberale medier nekter å se sin rolle og ta noe ansvar for polariseringen.

Hvem ser de for seg skal ivareta lov og orden?

Er det Chicago som er forbildet?

 

The FBI’s New U.S. Terrorist Threat: ‘Black Identity Extremists’

 

 

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.