Tre politimenn er skutt og drept og syv såret i Baton Rouge, Louisiana, hvor en svart mann, Alton Sterling, ble skutt av politiet 5 juli.

To dager senere ble 5 politimenn skutt og drept og syv såret i Dallas.

For fire av de sårede er situasjonen kritisk.

Four more officers were shot and are in critical condition, according to WBRZ.

Sources say two Baton Rouge Police officers and one East Baton Rouge Sheriff’s Office deputy are dead following the shooting. Another officer was critically injured. Several others suffered unspecified injuries during the shooting.A witness told WBRZ News 2, a man was dressed in black with his face covered shooting indiscriminately when he walked out between a convenience store and car wash across from Hammond Air Plaza. Shots were fired around 9 a.m. Sunday. The exact location of the business where the shooting took place has yet to be released.

A very large manhunt began immediately with officers hurrying to contain the scene.

Først het det at den mistenkte var drept, men nå sier man det fremdeles er en «åpen situasjon».

Mannen som skjøt var maskert.

Så mange drepte politifolk så tett på Dallas, betyr en kraftig opptrapping av det som kalles the war on cops kraftig opp. Obama har hele tiden forsvart retten til aktivisme, retten til å klage på politivold. Noen vil si at han har legitimert en type motstand som politiet oppfatter som et slag under beltestedet. The war on cops skjer på Obamas vakt og kan bli en alvorlig belastning for hans ettermæle.

https://pjmedia.com/trending/2016/07/17/three-baton-rouge-law-enforcement-officers-dead-in-apparent-assassination/?singlepage=true

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂