Sakset/Fra hofta

To leger i California la frem tall som viste at dødeligheten for covid-19 i California er 0,03 prosent. Samtidig fortalte de om et press ovenfra om å oppgi covid som dødsårsak, selv om den hadde spilt en perifer rolle. Videoen gikk viralt som det heter, den ble sett av millioner. Men da våknet youtube. Dette var misinformation.Youtube slettet videoen. Da youtube-sjefen ble bedt om å forklare seg, sa hun at den var brudd på fellesskapsregler, community standards. Men dette er samme standardfraser som man bruker i kommunistiske land: Der heter det at man bryter fellesskapsreglene og derfor må utestenges.

Som Tucker sier: -Vi er i ferd med å bli som Kina.

En artikkel i the Atlantic roser Kina og sier de har vist vei i måten de styrer internett på. Lignende toner høres i Europa.  Lovene går i den retning, og Erna Solberg snakker om fellesskapsløsninger som om fellesskapet omfatter både Kina og islam. Vi vet hva det betyr.

Tucker har besøk av Dave Rubin, som har skrevet Don’t burn this book.

Det er ikke noe tilfeldig eller uheldig ved denne utviklingen. Den er styrt målbevisst av journalister, politikere og Big Tech i fellesskap. Når libertarianere og andre lager demonstrasjoner med krav om lettelser i nedstengningen, så de kan komme tilbake på jobb, blir det stemplet av Max Zuckerberg som misinformation som skal fjernes. Det sies med den største selvfølgelighet.

Slik ble coronaen – importert fra Kina – en anledning til å kopiere Kinas metoder.

Det er ikke til å tro.

(spol frem  når reklamen uten lyd ruller – det kommer mer Tucker.)