Noen ganger blir man rett og slett varm rundt hjerterota.

Her jeg sitter og sjekker ut helt andre ting på Finn, dukker det plutselig opp en uvanlig annonse:

24/7 Jeg tilbyr gjerne og hjelpe folk i den vanskelige situasjon

Jeg er frisk og ønsker å hjelpe dere som trenger hjelp til innkjøp og jeg bor i Fyllingsdalen. Hvis du har lyst så kan vi gjerne ta en prat eller fler akkurat når du ringer, så finner vi en tid som passer for oss begge. Det spiller ingen rolle hvor i landet du kommer fra, alder, kjønn, nasjonalitet, religion osv. Jeg vil gjøre mitt beste for at vi skal få den gode hjelpe
Jeg kan altt
Jeg er gla å helpe

 

I disse dager er det nok mange som har problemer med å få gjort praktiske gjøremål, kanskje særlig eldre. Enda verre er isolasjonen en del opplever, når kanskje ukens små, hyggelige utflukter ikke lenger er mulig.

Selv om man naturligvis må være svært bevisst på smittespredning, kan både telefonsamtaler og hjelp til å få mat levert på døra når andre systemer kneler, være mye verdt for mange som mangler nettverk.

Personlig setter jeg svært pris på tiltak som dette, selv om min familie ikke kan gjøre det samme, grunnet sykdom.

Dette er en oppfordring til andre om å tilby noe lignende – med gode smitteforebyggende tiltak, naturligvis.
Samt å trekke frem et eksempel på den type innvandrere vi gjerne ønsker velkommen – et individ som virkelig ønsker å bidra til sitt eget lokalsamfunn.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.