For som politisk ukorrekt er du lite verdt i dagens riksmedie-sensurerte Norge, du kommer neppe offentlig på trykk noensteds – under ekstremistenes hardnakkede sensur. Dette vet jeg og mange andre som har forsøkt seg. Er det ok? Nei, dette er en gjennomført politisk sabotasje som er et norsk demokrati uverdig. Et tilnærmet jerngrep som var vi Sovjet. Men folk forstår det dessverre ikke. For så lenge har venstresiden dominert oss at vi opplever det hele som helt normalt. Men normalt er det ikke, på tvers av både Grunnloven og menneskerettigheter.

For å frigjøre oss fra «åket», trengs et folkelig opprør, kamerat. Det vil koste store anstrengelser fra mange, men være verdt det. For ekstremistene (venstresiden) har, ved hjelp av oljerikdommen, kunnet føre oss mot en slags Venezuela-type trelldom. Men høyresiden er ikke stort bedre med sine utrolig mange visvas-ere. Tenk på selvfølgelighetenes norgesmester Børge Brende og hans kvinnelige etterfølgende utenriksminister, som heller ikke er riktig klok. Enten dét eller kun som en papegøye for regjeringens sjef. Dersom noen tror jeg liker å kritisere, tar de feil. Men denne fasaden av uvirkelig virkelighet må punkteres.

I UD er det ingen konservative kritikere, mest arvtagere etter Ap-periodene. Der er ikke plass for annet enn de totalt konforme og de EU-frelste, andre blir mobbet ut om de noensinne er kommet innenfor veggene. Den seneste prioriterte norske «ny-orientering» fra regjeringen om å føye Angela Merkels «Russland og Kina»-linje, er helt på tvers av USAs frihetslinje, som samtidig er fatal for vår Atlanterhavs-tilhørighet hvorfra vi har vår eneste forsvarsparaply. Spør Jens Stoltenberg; han må ha forstått dette etter hvert. 

Det som skjer i Iran-konflikten med det landets prestestyre og dets atomvåpen-aspirasjoner, viser at Trump hadde rett i å skrape hele Obama-avtalen som sosialistene inkludert Merkel og tilsynelatende Høyre fremdeles hegner om. Der finnes knapt en rød tråd i regjeringens forsvars- og utenrikspolitikk. Vi holder med terrorist-regimer og lukker øynene for umenneskelighet, men messer om menneskerettigheter. Vi lar oss drive av et FN kuppet av cirka 40 dysfunksjonelle, totalitære stater, men bruker tid og store penger på å tilkjempe lille svulstige Norge en plass i Sikkerhetsrådet. Ikke greier vi å sikre oss selv engang; dette er politisk stormannsgalskap på folkets bekostning. Stopp det!

Hvem som vil trykke slik velment flengende kritikk over den falske veien vi vandrer til vår egen selvutslettelse, vil tiden vise. Men den konforme pressen kan glemmes, jeg taler NRK og alle de andre midt imot.

Dan Odfjell

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.