Terrorister tilhørende den islamske staten (IS) fører det som skal ha vært 30 etiopiske kristne langs en strand i Libya, hvor de kort tid etterpå får hodene kuttet av, det hele mens det gjøres videoopptak. Stillbilde: Sosiale medier / Reuters TV / Scanpix.

Det er den rene galskap vi er vitne til om dagen. Er ikke politikere og journalister i stand til å se sammenhenger? Massakre av minst 350 kristne og 500 sårede påskedagen, begått av et titalls islamske ekstremister. Samtidig skriker nå norske politikere og journalister om å få bestialske drapsmenn til Norge!

For hvem tror på at mor og far, som er kaldblodige IS-drapsmenn, ikke kommer til å dukke opp? Hvem kan nekte barn samvær med sine foreldre? Det blir det neste. Det fins millioner av barn som lider over hele kloden, som vi heller bør hjelpe. Hvorfor aksepterer vi at våre ledere vil bringe den mest bestialske terrororganisasjonen som noensinne har sett dagens lys til å bo i nabolaget til våre barn?

De som tenker selv, skjønner at det er «fake news» når mor til fem barn liksom har «forsvunnet» for så å la fem barn figurere alene på bilde i Aftenposten – som såkalte enslige «norske» søsken. Dette er lett å regissere for å manipulere opinionen til å tro at disse er foreldreløse stakkarer. IS-kvinnen som er mor, er vel like bak hushjørnet, og kommer fram når Aftenposten har reist. IS-terroristene som er fedre til en eller flere av barna, er muligens også i nærområdet.

Det er kjent at hverken IS-kvinner eller IS-menn angrer. De angrer ikke på bestialske hodeavkappinger eller opplæring av barnesoldater til å skjære over strupen på vantro. Heller ikke angrer de på vold og seksuelle overgrep mot babyer og yezidi-kvinner. Målet er å drepe flest mulig kristne, det så vi igjen et bevis på første påskedag, og det skjer hver dag over deler av verden.

Nå skyver IS barna foran seg for å komme til Norge og Vesten – slik at de kan fortsette sin overordnede plan. Et islamsk kalifat. Hvor dum må man være for å ikke skjønne dette?

IS har vært tydelig på dette gang på gang. Det skal de ha. De gjør ingen hemmelighet ut av religionskrigen. Problemet er bare at vi er omgitt av ledere som ikke er forankret i virkeligheten. Enda det er tydelig bevist at IS ikke skyr noen midler når det gjelder bestialitet. Nazistene blir smågutter i sammenligning.

Blod på hendene

Hvordan har vi klart å få ledere og journalister som pusher alt de kan for å ta inn folk som ønsker å drepe oss? Vi skal drepes fordi vi ikke har riktig «tro». Vanvittig, men sant i 2019. Politikerne og journalistene heier drapsmennene inn.

Tenker de noen gang på Marie og Håvard?

Håvard på 18 år som fikk strupen skåret over mens han var på sommerjobb på Coop i Vadsø. Marie på 17 som ble drept på sommerjobb på Sørlandssenteret. Samt tre uskyldige drept på Valdres-ekspressen.

Politikere og journalister som stadig skriker på å ta inn flere av de som ønsker livet av oss, har blod på hendene. Ansvar for at uskyldig ungdom blir drept i det som – akk – var det fredelige landet Norge. En kniv i ryggen på Kiwi midt på dagen i Oslo fra en som hadde som mål å drepe mest mulig kristne basert i radikal islam. Han har mange, mange meningsfeller over hele verden. Vi blir minnet på det stadig vekk. Sist var det over 800 uskyldige på Sri Lanka sin tur.

Hvem blir neste? Er det noen som kan forklare minst én politiker og én journalist at vi er i en religionskrig vi aldri har bedt om å delta i? Kanskje de forstår en video om de får den tilsendt?

Hvor har det blitt av politikere som ønsket å bekjempe IS?

Da den bestialske, fanatiske drapsmaskinen IS dukket opp for noen få år siden, var politikere i alle land fullstendig enige om at IS måtte bekjempes. Tydelig uttalt av blant andre NATO-sjef Stoltenberg. Da var disse gale IS-terroristene langt borte i Syria.

Nå banker de på og vil inn hos oss. Alle normale ville selvfølgelig si nei til å slippe bestialske mordere inn i huset. Hodekapping, sex med babyer, salg av kvinner og barn. Sparke fotball med avkappede hoder. Tvang yezidi-kvinne til å spise opp sitt eget barn.

Ja, det er grusomt å si og skrive og tenke disse tingene. Men vi må ikke glemme så inderlig vel den urett som ikke rammer oss selv. Bondevik, hører du? Skjønner du hva slags folk du har med å gjøre? Du med flere har ingen rett til å la disse invadere fredelige sivilisasjoner! Hvor er din solidaritet med yezidi-kvinner. Hent heller inn dem og deres barn. Eller andre uskyldige barn som lider over hele kloden, som ikke har foreldre som vil skjære over strupen på oss.

Send mail til politikere

Oppfordrer alle som leser på Document, til å sende protest-mailer til flest mulig politikere og journalister. Legg ved videoer om hva IS er i stand til, og hva de trener barnesoldatene i. Prøv om det er mulig å få noen politikere og journalister til å våkne opp. Ser ut som de har glemt hva IS står for.

Det er for øvrig journalistene som står bak og pusher politikerne – og lager en gimmick om at vi er ansvarlige for barn av de som ønsker å drepe våre barn. Mediehusene styrer Norge. Politikerne blir tvunget til å kommentere, men dagsorden er som oftest satt av media. Nå prøver de også å manipulere Erna til å si ja til å hente IS sine barn.

Vi må vise at vi er mange som ikke finner oss i denne galskapen. Send mailer til flest mulig i dag. Beslutningen om IS-barn tas i disse dager. Det haster! Foreslå at de heller henter yezidi-kvinner og barn. Det er de egentlige ofrene. Det fins også foreldreløse barn i utallige flyktningleire og på søppelhauger i andre land. Flytt fokus fra debatten media konstruerer.

Og husk det er valg i år – politikerne er interessert i din stemme, så de er litt mer lydhøre for din mening i år. Vi må la vår stemme bli hørt. Ellers er det hylekoret som overdøver sunn fornuft og omsorg for ALLE barn.

 

Forhåndsbestill Oriana Fallacis bok her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂