Abid Raja har en partileder i maven og mediene bakker ham. De vil ha den første muslimske partileder i Norge. Trine Skei Grandes og fylkesledernes dumme oppbakking av Rajas tilsvining av FrP, vitner om at de ikke lenger har initiativet. De har overlatt det til Raja og mediene. De ønsker ikke bare en snikislamiseringen. Islamiseringen pågår for fulle mugger. Men Raja overspiller. Brunstempling av norske politikere og ubegrenset omsorg for IS-familier, er klar melding. Raja viser samme holdninger som islamistene som holder en plakat av Asia Bibi. De vil henge henne og skjære hodet av henne. Bibi måtte flykte til Vesten. Det er dette systemet vi har importert og Rajas utspill viser hvor langt det en gang liberale partiet Venstre har beveget seg. Nå betyr humanisme,  IS-humanisme  og det gjelder mange blant samfunnseliten. Foto: Arif Ali/AFP/Scanpix

 

Abid Raja har funnet ut at bruken av «brun» er noe han kan svine andre mennesker til med omkostningsfritt. Brun betyr «nazi». Raja synes det er ok å svine til Sylvi Listhaug som nazist og hans med-pakistanske Saida Begum blir fysisk dårlig av Listhaug som Venstre sitter i regjering med.

Vi er vitne til nye borgere som bruker alle midler for å få has på politiske motstandere. Tilfeldigvis er dette nordmenn og Raja har funnet ut at å spille på rasisme – mot nordmenn – er effektivt.

Han kan ikke kjenne mange nordmenn. De fleste vender seg bort i avsky over slik nederdrektighet.

Raja har fått alt i Norge: Mens hans hjemland Pakistan dreper kristne som kan ha drukket av samme kopp som muslimske kvinner, svinger Raja pisken over nordmenn som han ikke liker.

Vet du hva, jeg synes Raja oppfører seg akkurat som menneskene som ville drepe Aisa Bibi.

Det er den totale mangel på menneskelighet og hensyn. Raja går etter strupen.

Giftigheten i angrepene på særlig Sylvi Listhaug er ved å nå et nytt nivå. Nå er det andre som har overtatt og når man ser på praksis i landene de kommer fra, faller likheten med behandlingen av en kristen kvinne som Asia Bibi i øynene. Brunbeisingen av Lithaug er som en bannbulle – hun blir stemplet som varg i veum i sitt eget land. De som tror at dette går over eller er litt for sterk ordbruk, tar feil. Det vokser. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

 

Rajas omsorg er selektiv

Hans omtanke og kjærlighet går i stedet til IS-familiene. De kan han ikke få øst nok omsorg over, og han forlanger at den norske staten betaler!

– Dersom Norge ikke henter hjem de norske Syria-barna, så risikerer man en medmenneskelig og humanitær katastrofe. Den syke gutten står i fare for å dø, sier Venstre-politiker Abid Q. Raja.

– Håndteringen av denne saken bryter med den norske foreldrefølelsen. Vi lar uskyldige barn være i stikken. Mødrene kan straffeforfølges i Norge dersom de har gjort noe ulovlig, fortsetter han.

Mener IS-mor må hentes hjem sammen med syk sønn

En humanitær katastrofe hvis et barna av en IS-mor dør! Hvor hørte vi Rajas omsorg for yezidi-barna som falt av bilene da familiene måtte rømme for IS-krigerne. Det bor slike familier i Norge. Jeg har aldri hørt Raja snakke om katastrofe for deres. Flere tusen yezidi-kvinner er fremdeles i IS-fangenskap. Hvor er Rajas opptatthet av dem?

IS-humanismen er et uhyggelig fenomen og den har utfoldet seg i mediene i månedsvis.

Brennmerkes

Raja vil nå også hente moren til en syk fireåring hjem:

– Jeg har hele tiden vært tydelig på at absolutt alle de norske barna må hentes hjem. Når det gjelder saken til den syke 4-åringen, så mener jeg at også moren og lillesøsteren må hentes hjem, ettersom det ikke er mulig å hente sønnen uten mor. Jeg ber regjeringen, som Venstre er med i, om at det jobbes for å løse denne saken, sier Raja.

Raja får oss til å se tydeligere hva det handler om: Mennesker som Sylvi Listhaug skal brennmerkes som nazister fordi de er blonde og norske og gjerne vil forsvare norske verdier og norsk kultur.

På den annen side forlanger Raja at den norske stat skal stille opp for IS-familier og hente dem til Norge.

Det er rene ord for pengene. Det er hva Raja ønsker. Han bruker ordet «brun» som slegge og vil tilintetgjøre motstanderne.

Overspiller og avslører 

Men Raja overspiller i den grad at vi ser tydelig hvem han er og hva han står for.

En slik politikk vil vi ikke ha. Vi vil ikke ha et slikt land. Vi vil ikke ha inn verdier og en retorikk som gjør at kristne kvinner en dag kommer til å bli behandlet som Asia Bibi.

Det kommer til å skje den dagen Raja og hans venner får hente tnok IS-familier hit.

Rajas form for «humanisme» er akkurat maken til den som praktiseres i Pakistan. Den er rasistisk og religiøst rasistisk – jfr behandlingen av ahmadiya – for å bruke Ernas begrep, den er antisemittisk og hatefulle mot kristne.

Dette er de verdiene Raja står for. Lar vi oss virkelig lure så lett?

 

Denne må du lese:

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Og så må du støtte Document:

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂