Sakset/Fra hofta

Islam betyr fred har vi blitt fortalt. Er det noen som fremdeles tror på dette?

Islam betyr ikke fred, det betyr underkastelse.

Selvsagt, underkaster man seg, så kan man vel kanskje få en slags fred? Men, det er ikke en fred å hige etter.

Og når islam prøver å rydde andre religioner av vegen så er det «meningsløst», og har etter sigende ingen ting med islam å gjøre. For islam betyr jo, som nevnt, fred.

Da øko-ytre-høyre/venstre-terroristen i New Zealand drepte 50 uskyldige var alle vi som er skeptiske til islam å regne som medskyldige. Vår uvilje til å se på islam som =Fred, og vår skepsis mot å slippe denne ideologien inn i våre hittil ganske fredelige og sekulære samfunn, med det det innebærer av høyst reelle utfordringer, var visstnok årsak til terroren på andre siden av jordkloden.

Slik jeg ser det ser det ut til at islam ikke er spesielt god på å dele. Der islam allerede råder grunnen er det særdeles lite plass til andre. Derimot deler islam gjerne det andre har. Helt til islam har blitt såpass mektig at den føler at den, egentlig, bør ha rett til å dominere der også.

Homofile som har leiet over Grønland i Oslo har fått juling, fordi islam ikke tåler slikt på «sitt» område. Muslimske jenter ugleses, eller plages hvis de går uten hijab. For islam forventer hijab på «sine» jenter.

I Sverige tør hverken politi, brannvesen eller ambulansepersonell å rykke ut til islams territorier uten ekstra, medbrakt, beskyttelse.

I Frankrike skjendes kirker ett-par-tre ganger om dagen, i snitt.

Men, hva er det jeg sier. Dette har jo ingen ting med islam å gjøre. Dette er kun enkelthendelser. Opp er ned, svart er hvitt, og islam betyr fred.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!