Politiet har pågrepet to personer etter at en person ble knivstukket flere ganger i Motzfeldts Gate i Oslo. 

En person er kritisk skadd etter å ha blitt knivstukket flere ganger på åpen gate i Motzfeldts gate på Grønland i Oslo. To personer er pågrepet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 19.03. Knivstikkingen skjedde i enden av Motzfeldts gate, like ved Grønlands torg. Mannen, som er i slutten av tenårene, er kritisk skadd.

– Det var en mann som ble knivstukket flere ganger på åpen gate. Han er blitt kjørt til Ullevål sykehus. Vi har mange patruljer i området og vi er på jakt etter én eller flere gjerningspersoner, sa operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt til NTB etter hendelsen.

Like før klokken 20 opplyste politiet at to personer var blitt pågrepet.

– To personer, begge norske statsborgere, ble pågrepet like i nærheten av åstedet. De er henholdsvis 17 og 19 år gamle, og er veldig godt kjent av politiet fra før. De ble pågrepet på bakgrunn av vitnebeskrivelser. Vi leter nå etter en tredje person som kan ha vært involvert i hendelsen, sier Stokkli like før klokken 21 tirsdag kveld.

De to mistenkte er kjørt i arresten og vil senere bli avhørt av politiet, som utover kvelden vil sikre tekniske spor på åstedet og foreta ytterligere avhør av vitner.