Nytt

Politiet har pågrepet to personer etter at en person ble knivstukket flere ganger i Motzfeldts Gate i Oslo.

En ung mann som ble kritisk skadd etter å ha blitt knivstukket flere ganger på Grønland i Oslo tirsdag kveld, er utenfor livsfare. To tenåringer er pågrepet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 19.03. Knivstikkingen skjedde i enden av Motzfeldts gate, like ved Grønlands torg. Mannen, som er 18 år, ble kritisk skadd og ble kjørt til Ullevål sykehus for behandling.

– Han er nå utenfor livsfare, opplyser vaktleder ved kriminalvakta i Oslo Arne Kaspersen til NTB rundt midnatt.

Politiet ønsker ikke å si noe om hvor på kroppen eller hvor mange ganger 18-åringen ble stukket, utover at det var flere ganger. Like før klokken 20 opplyste politiet at to personer var blitt pågrepet, henholdsvis 17 og 19 år gamle, beskrevet som «veldig godt kjent av politiet fra før».

– Det er to gjerningsmenn i arresten her nå. De er ikke avhørt, det vil trolig skje onsdag. Det har blitt snakket med en god del vitner, og det fortsetter i morgen om det er noen som vil si noe, sier Kaspersen, som legger til at politiet foreløpig ikke har noen teorier om motivet bak voldshandlingen.

Politiet jobbet utover kvelden fram til rundt klokka 23 med å sikre tekniske spor på åstedet og foreta avhør av vitner der.