En mistenkt gjerningsperson er pågrepet etter at to personer ble knivstukket på Grønland sent lørdag kveld.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Også denne helgen herjes hovedstaden av grov vold. To unge menn ble lørdag kveld knivstukket like ved Akerselva på Grønland. En ung mann ble kort tid etterpå pågrepet.

Det er NTB som melder om saken. Politiet mottok melding om hendelsen like etter klokken 22.

– Vi mottok flere meldinger fra folk om at minst én person var knivstukket. Flere vitner fulgte etter mistenkte, og han ble pågrepet ved Jernbanetorget kort tid etterpå, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NTB.

De to unge mennene som er knivstukket, var ved bevissthet da de ble kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de ikke fremstår som alvorlig skadd.

– Dette er en pågående politioperasjon, og vi avhører både vitner og undersøker videoer fra områdene, sier Hekkelstrand, som betegner det som en «alvorlig voldshendelse».

Alle de tre involverte er i slutten av tenårene eller begynnelsen av 20-årene.  Noen nærmere opplysninger om personene gis ikke.

Nettopp området omkring bydelen Grønland i Oslo har vært åsted for flere slike hendelser i senere tid.  Document har omtalt de fleste av dem.
Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.