Stacey Abrams i Atlanta 7 november. Foto: Lawrence Bryant/Reuters/Scanpix

Ifølge Hillary Clinton skulle Stacey Abrams ha vunnet guvernørvalget i Georgia. Når hun ikke vant må det ha vært noe galt med valget. Samme logikk følger tidligere justisminister Eric Holder: Hvis ikke den demokratiske kandidaten vinner skyldes det juks.

Dette fyrer opp under retorikken Abrams selv bruker, som har vært raseorientert.

I valgkampen pekte Hillary på Trump og sa han ikke var villig til å respektere resultatet av demokratiske valg. Ett år sener sa hun at valget ikke hadde vært fair. Trump var blitt president pga russerne. Flere av Obamas menn har sagt det samme. Nå går hun et skritt lenger og sier svarte blir snytt for seieren fordi de er svarte. Hvis valget var rettferdig ville Abrams ha vunnet. Vi er tilbake i Black Panters USA.

Dette minner om moderne dolkestøtslegender: Hvis vi tapte så skyldes det at vi ble dolket i ryggen. Av hvem? Av hvite, middelaldrende menn.

Tidligere presidentkandidat Clinton og tidligere justisminister Holder driver med hatprat.

Holder, Hillary Question Legitimacy of Georgia Governor’s Race

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.