Biden er i ferd med å bli den mest upopulære president i amerikansk historie, og det er skjedd i løpet av et snaut år. Demokratene er i ferd med å bli desperate, for Biden viser ikke noe tegn til å legge om kursen. Nylig holdt han talen om ny valgordning i Georgia. Ikke en gang Stacey Abrams ville stå sammen med ham på scenen.

Feltet er derfor åpent. Nylig lanserte to skribenter henne som den suverene kandidat i 2024. Bill Clinton sier at Amerika begikk en gedigen feil i 2016 som man nå har sjansen til å rette opp. 2024 ville dermed bli en omkamp mellom Trump og Hillary. Hvordan ville det arte seg?

Men som Tucker sier: Amerika er et annet land. Mye vann har rent i havet. Det kan bli en tung arv å løfte.

At noen kan finne på å foreslå Hillary, sier noe om hvor bankerott Demokratene er. Kommentator Tom Friedman kom med et annet originalt forslag: Biden skulle stille igjen, med Liz Cheney som visepresident. Det ville være et bevis på at Unapartiet er en realitet, rent bortsett fra at Liz Cheney er så upopulær i sin hjemstat Wisconsin at hun neppe blir gjenvalgt som senator.

Hillary kommer snart til Oslo for å holde en tale for Skagenfondene.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.