Trump var sitt gamle jeg i talen til CPAC. – Dette er den endelige kampen vi står foran. Hvis de vinner, kommer vi ikke lenger til å ha noe land. De forvandler USA til et kommunistisk, lovløst land. Jeg er deres hevner. Jeg skal ødelegge den dype staten og sparke de ikke-valgte byråkratene som har gjort politi og rettsvesen til politiske våpen.

– Folket skal igjen styre, sa Trump.

Talen til CPAC var historisk. Trump tok et oppgjør med Demokratene, Biden-familien og særlig de to siste årene: – Biden er den mest korrupte presidenten i Amerikas historie.

Journalist Paul Sperry foreslår at «Trump hadde rett»/«Trump was right» kanskje kunne være et slagord for 2024. Mange sier det nå: Trump hadde rett, både i politikken han førte og i sin spådom om Biden.

Biden er i ferd med å bli beryktet i utlandet. Han er en karikatur. Representant Ronny Jackson sier han hørte mange slå vitser om Biden da han var på sikkerhetskonferansen i München nylig. Ingen tror det er Biden som styrer. Det er som i det gamle Rom – pretorianergarden ble makten bak tronen.

Med «vi går aldri tilbake» mente Trump at det er visse ting de er ferdige med. Bl.a. ledelsen i Det republikanske partiet: Karl Robe, Bush, Paul Ryan. Ryan er styreleder for Fox News og gjør alt for å svekke Trump.

Disse liksom-republikanerne skal ha det til at partiet ikke kan vinne Det hvite hus med Trump. Meningsmålingene sier noe annet.

På CPAC var 62 prosent for Trump og bare 22 prosent for Ron DeSantis.

Det eneste ved Trump som skurrer i norske ører, er at han skryter for mye av seg selv. Men dette er Amerika. Det er lov å være stolt av å være en vinner.

Trump er en vinner.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.