Donald Trump sier han må gjenvelges som USAs president for å forhindre tredje verdenskrig.

For noen uker siden sa kongressmedlem Troy Nehls at hvis USA ønsker å dempe den globale spenningen og avslutte krigen i Ukraina, er det én mann som er klar for jobben, og det er tidligere president Donald Trump.

– Bare jeg kan forhindre en tredje verdenskrig 

Nu sier Trump det selv. Han hevder at han er i stand til å avslutte Ukraina-krigen på «én dag» hvis han vinner kampen om Det hvite hus i 2024.

I en maratontale på Conservative Political Action Conference (CPAC) advarte Trump mot en tredje verdenskrig: 

– Vi får en tredje verdenskrig om det ikke skjer noe raskt. Jeg er eneste kandidat som kan love å forhindre tredje verdenskrig.

Slutt på endeløse kriger i utlandet

Trump er fast bestemt på å stoppe USA fra å investere milliarder av dollar på krigen i Ukraina og han hevder modig at han vil sette en stopper for kampene før han overhodet tiltrer om han gjenvinner posten som USAs president:

– Før jeg overhodet kommer inn i Det ovale kontor vil jeg få avgjort den katastrofale krigen mellom Russland og Ukraina. Jeg vil sørge for at det skjer raskt. Det vil ikke ta meg mer enn én dag. Vi skal aldri vende tilbake til å være et parti som bevilger ubegrensede midler til å utkjempe endeløse kriger i utlandet.

Valget i 2024: Det «siste slag» om fremtidens USA

Trump og kretsen rundt ham dominerte CPAC-arrangementet i Maryland. Han beskrev valget i 2024 som det «siste slag» om fremtidens USA, en nasjon som ledes inn i «glemselens slør» av Joe Biden.

– Vi skal avslutte det vi startet og fullføre oppdraget. Dette er den siste kampen. Jeg vet det, du vet det, de vet det, alle vet det. Hvis de vinner har vi ikke lenger noe land. I 2016 erklærte jeg at jeg er din stemme. Idag legger jeg til: Jeg er din kriger. Jeg er din rettferdighet. Og for dem som jeg er er blitt krenket og forrådt er jeg gjengjeldelse.

– Bare Trump kan bringe fred til Ukraina

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.