Kongressmedlem Troy Nehls sier noe mange tenker, at hvis USA ønsker å dempe den globale spenningen og avslutte krigen i Ukraina, er én mann klar for jobben, og det er tidligere president Donald Trump.

– Fred gjennom styrke

Nehls snakket på Fox News om omkostningene ved USAs oppbakning av krigen i Ukraina, som begynte da Russland invaderte nabolandet i februar 2022. Mer enn 97 milliarder dollar er sendt til Ukraina i form av våpen og bistand. Amerikanske medier hevder Russland taper krigen og at Ukraina bare trenger litt mer for å vinne, men dette bekreftes ikke nødvendigvis av rapporter fra bakken. 

I en tale i New Hampshire i helgen, fremhevet Trump sin avskrekkende «fred gjennom styrke»-politikk:

– Selv nu kunne jeg løse dette på 24 timer. Hvis jeg var president ville det være null sjanse for at denne krigen ble utløst.

Stridsvogner og tropper

Nehls sa at USA også må sende militært personell for å støtte stridsvognene, noe som betyr at sammen med utstyret følger det tropper tross det at Biden i mars 2022 sa at USA ikke vil føre krig mot Russland. 

– Nu skal vi sende M1 Abrams stridsvogner? Jeg tror noen utnytter svakhetene vi har i Det hvite hus. Det amerikanske folk må forstå at dette er et meget kraftig utstyr og at det krever en enorm mengde logistisk støtte, du må ha smarte folk på saken. Direkte konfrontasjon mellom NATO og Russland er tredje verdenskrig. Noe vi må forhindre, mener Nehls.

– Ring Donald Trump!

– Hvis du virkelig ønsker å avslutte denne krigen, Joe Biden, må du ringe Donald Trump. Han vil ringe Vladimir Putin og avslutte krigen. Vi må stoppe denne krigen. Donald Trump kan gjøre det, sa Nehls.

– Først kommer stridsvognene, så kommer atomvåpnene, har Trump sagt om Biden-administrasjonens opptrapning av krigshjelpen til Ukraina.

Spinner Biden-regimet ute av kontroll?

 

Kjøp «Usikker vitenskap» av Steven E. Koonin som papirbok her og som ebok her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.