Capitol Hill. Foto: Scott J. Applewhite/AP/NTB

Demokratene har mye til felles med 60-tallets radikalere, som de nedstammer fra: Når utviklingen går dem imot, endrer de reglene. De har nå holdt på i fire år å herje med Trump. Da det gikk opp for velgerne at de bløffet om Russland, vendte de første riksrettssak ryggen. Den andre er så langt ut på viddene at de oppfatter den som politisk teater rettet mot Trumps velgere.

Undertrykkelsen og forfølgelsen Demokratene har sluppet løs, gjelder ikke bare Trumps og hans nærmeste. Den er rettet mot alle som stemte på ham. Demokratene vil knekke dem en gang for alle. De oppnår selvsagt det motsatte.

Det var historikeren Victor Davis Hansen som påpekte at Demokratene oppfører seg som bolsjevikene: Når de merker at de taper, endrer de reglene.

Dette fremstilles av norske medier som seriøse drøftinger om konstitusjonen. Av en eller annen grunn gir ekspertene NTB siterer alltid Demokratene rett, uansett hvor omveltende deres forslag er.

Demokratene gir blaffen i hva velgerne i røde stater mener. De har en falang som er blitt sveiset sammen gjennom fire år. Det er et element av brød og sirkus i hetsen og forfølgelsen av Trump. Mediene er blitt som junkier. De klarer ikke la være, men må melke Trump-maskinen til siste dråpe.

Vanlige borgere er lut lei. De er lei det som kalles charade, at politikken er blitt karneval. Når 39 prosent tror valget var rigget, er det fordi alt medier og Demokrater tar i, blir støy og hysteri. Nå har de hatt tre uker med Biden og det er en fortsettelse av galskapen med andre midler: Eksekutivordre på rekke og rad som skal knuse Trumps resultater. Biden og hans folk lever som om det ikke er noen morgendag.

Man trenger ikke være noen «legal scholar» for å forstå at det å stille en avgått president for retten er et brudd på forfatningen.

Demokratene åpner noen dører som kan bli vanskelig å lukke, men de bryr seg ikke, for de regner med at det bare er de som kommer til å gå gjennom dem.

Konservative kommentatorer gjentar til kjedsommelighet at eksperimenteringen er farlig for den kan i neste omgang komme til å ramme Demokratene. De har ikke fattet poenget: Demokratene spiller for å vinne. For alltid. Det skal ikke komme noen andre og overta. Makten er deres. Derfor er grensen i sør åpnet og utvisningsordre suspendert. Selv kriminelle skal få bli.

Republikanerne taper så lenge de ikke tør innse det. De er fortsatt defensive og haleheng til Demokratene. En politiker som Liz Cheney representerer ikke det gamle GOP, hun representerer den dype staten og Makten som aldri gir seg. Politikere som Mitch McConnell, Kevin McCarthy og Lindsey Graham er avslørt som maktpolitikere som driver dobbeltspill.

Tiden for dobbeltspill er over. Bedraget og korrupsjonen til Demokratene har  sørget for det. Demokratenes spill har drevet frem Trump til det han er idag: Et symbol på Amerika. Trump er tildelt en rolle av historien og det ser ut til at han er på høyden også etter avgangen.

Det er dette Demokratene lukter og det gir dem panikk. Det blir som om Trump skulle komme igjen i 2024 og da vil hevne all djevelskapen de har utsatt ham for. De forsøker derfor å blokkere ham fra å stille.

Trump kan sitte stille og se Demokratene ødelegge seg selv. Dessverre tar de også Amerika med seg i fallet. Derfor vet ingen hva som kan skje.

 

 

Kjøp Klanen her!

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂