Foto: Terje Pedersen/NTB

I uke-avisen Norge Idag for to uker siden skrev jeg kronikken «En politisk tid i en uryddig verden» hvor jeg påpekte den massive norske løgn-propagandaen. Og hvorfor jeg derfor ikke klandret mange i feilaktige å tro på det statsfinansierte NRK og de tilsvarende presse-støttede riksmediene, som i fire år har hengt ut Donald Trump på inn- og på utpust. Medier som har teppebombet oss «sovjetisk» noe grusomt. At regjeringen, med Erna Solberg i spissen, i snart åtte år har tillatt dette sosialist-globalistige svindelaktige spillet – oss folket belastet – det bare viser hvor råtne topp-politikerne er: Dårer på lag med seg selv – skamfullt for hva som tjener deres egne karrierer, ikke folkets interesser.

At vår «borgerlige» regjering er langt fra rettskaffen, har i mellomtiden kommet mer enn tydelig frem. Nå med den skammelige karrierepolitikeren Joe Biden – som regjeringen ivret for – og som USA-demokratiet tapte stort på. For øvrig, helt motsatt av det Biden frekt sa i sin svulstige tiltredelsestale. Men også med vår egen dåre-regjering er demokratiet ute og kjøre – når ikke et eneste nåværende stortingsparti lenger sloss for avviklingen av dette ensidige og statlig finansierte venstrevridde løgn-presset. Som effektivt har drept sann dialog og mangfold. Fordi, når alle er enige og/eller presses til konformitet – og landet frivillig blir underlagt det byråkrat-styrte EU og andre udemokratiske fremmede globalist-elite-konstellasjoner, da taper vårt folke- og nær-demokrati.

document.no, en av få uavhengige, frie og fritt tenkende norske informasjonskilder, sloss vi for sannhet og norsk demokrati og etterslektens fremtid. Hvor det for eksempel 6/2/21 kunne leses:  «Time: Valget var rigget av en «kabal» av mektige mennesker». Time-magasinet er liberalt og klart på Joe Bidens side. Men innrømmer altså Trump ble fratatt seieren. Så selvsikre er disse «arrangørene» nå blitt etter at «deres rette» og mektige er kommet til kontroll både av Det hvite hus og ellers. Som på tvers av bransjer og ideologier arbeidet sammen i kulissene for å influere opinionen, forandre regler og lover, styre mediedekningen og kontrollere informasjonsflyten. 

Motivet for denne «sammensvergelsen» var angivelig det beste….»For å styrke valget, ikke å påvirke det» skriver magasinets Mary Bell. Aktørene er altså stolte av hva de gjorde, og vil  Amerika skal vite om «innsatsen» deres, slik at folk skal forstå hvor sårbart demokratiet er…

Til hvilket document redaktøren Rustad lakonisk anførte: «Innrømmelsen og blottstillelsen av denne kabalen må sies å være det største selvmål i amerikansk historie». Disse bakspillerne bekrefter, slik Trump og hans tilhengere har sagt hele tiden, og som hele 39% av velgerne tror: Valget var rigget. Det hjelper ikke å kalle det noe annet og påberope seg edle motiver. Skjulte krefter stjal valget, og de er så falske og fulle av seg selv at de tror de nå kan stå frem og bli hyllet. At påstander om storstilt valgfusk ikke er etterforsket er mer enn besynderlig.

Så hvortil er vi på vei med nasjonal-staten Norge, fru statsminister? Dette er mitt alvorlige anliggende sammen med mange fedrelandspatrioter, langt mer det enn det korrupte som skjer i USA. Mens De synes uvillig å dele med folket Deres tanker om landets kurs, demokrati og fremtid. Noe som bare kan bety at De planlegger en utvikling fortsatt motstrøms etniske nordmenn. For ellers ville De fortelle oss «god-nyhetene» for å vinne konservative stemmer til høstens stortingsvalg. Derfor, inntil De virkelig forklarer Dem, vil vi måtte konkludere at De bare vil smile, men koldt fortsette Deres anti-norske politikk til fordel for fremmede og diktatoriske konstellasjoner. Samt personlig å utnytte det stats-finansierte, massive propaganda apparatet. Til landet fortsatt ensrettet og parti-diktatorisk kontrollert.

«Avviklingen av Europa fortsetter, men ikke så mange snakker om det lenger» var overskriften til  Christian Skaug på document.no  20/1/21. Grunnen er helt likt stillheten i USA nå rundt Trump. Nemlig, at folk flest tør ikke snakke høyt mot makten – hos oss om innvandrings-politikkens nedsider.Tilstandene både her og der er ellers at Corvid-viruset blir brukt til politisk skapt, unødig frykt, med nedstengning og katastrofale skadelige konsekvenser på mange måter. Dette vil stadig mer komme for en dag, tror jeg. Og en ting er sikkert, uten dette Kina-viruset hadde Trump aldri kunnet tape en ny fire års presidentperiode. Viruset kom nær som «bestilt» og beleilig for Kinas politiske, økonomiske og imperialistiske global-hensikter. Det er nesten som man kan få konspiratoriske tanker, med et korrupt-ledet WHO tilsynelatende på lag med kommunistregimet. Men med dette som annet har sannheten en tendens til å vinne til slutt. 

Amerikanernes problemer er deres, hva enn norske journalister måtte mase om. Her er det Norges problemer det gjelder. Skal vi, og andre europeiske land få forandring, dvs uten mye vold og kanskje borgerkrig, må nye politikere og andre partier på Stortinget. De gamle bør delvis avskiltes om ikke annet enn for forandringens skyld, i protest mot «propagandamakten» og systemets iboende makt-opprettholdelse. Det krever mann og kvinne av huse for å stemme annet enn nåværende skamløse politiker-eliter. Ut av min godhet nevner jeg knapt navn. Vi har foreløpig kun to «forandrings-partier» å velge mellom, enten Demokratene eller PDK, begge nasjonale konservative partier opp mot «sentrumshopen» dvs alle de andre som er landet og folket fornektende.

Valget til høsten er derfor enkelt. Velg taktisk og enkelt for forandring. Ja, og samtidig i protest mot de hovmodige karriere-politikerne. Som overmodig tenker seg selv, ikke folket  Får vi ett, eller helst begge disse to partiene inn på Stortinget til høsten, skal folket endelig der kunne bli hørt og representert. David opp mot Goliat.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.